Flac 4

Flac 4

Teuvo Virén

Osa 4: Flac

Romaanit & novellit

ePUB

678,2 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789515688965

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 21.11.2017

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
1,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kaikki tietävät, mitä tapahtui kauan sitten kaukaisessa galaksissa. Harva kuitenkin tietää, mitä vielä kauempana tapahtui, lähempä-nä nykyaikaa.

Mikä on pahempaa kuin oderiaanit ja callazeit Heidän yhdisty-misensä. Ei liittolaisina vaan kirjaimellisesti. Alkuroduista geenila-boratoriossa kehitetyt calriaanit tappoivat luojansa ja asuttavat tu-hoon tuomittua asteroidia ilman keinoa päästä asuttavalle planee-talle. Yllättäen kohdatut flacellaanien kulttuurinsäilytysalukset tar-joavat mahdollisuuden pelastua, eikä sitä aiota hukata.

Caialilta paennut TAmacaD palautti miehensä eloon tekoälynä. TAmacaD ja TThelezC saavat tietää muinaisten hallussa olevaan galaksiin matkalla olevasta Varcoysta ja päättävät pelastaa sen staasatun miehistön. Ikävä kyllä heidän aluksellaan oli ylimääräi-nen matkustaja. Vielä pahempaa oli, ettei heidän kohteessaan ol-lut vain flacellaaneja.

Baia, Jikkai ja Galval päättävät ratkaista Surujen aurinkokunnan arvoituksen. Pian he kuitenkin ymmärtävät, ettei tuhansia vuosia ratkotun mysteerin selvittäminen ollut aivan niin helppoa kuin he olivat kuvitelleet.
Teuvo Virén

Teuvo Virén

..................................................

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite