Filosofiaa ja Finoilua

Filosofiaa ja Finoilua

Rakkauskertomus (osa1)

Kari Petter Jokela

Elämäntaito & käytännön oppaat

ePUB

11,3 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789523309531

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 21.11.2016

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Aikamme suuriin pedagogeihin kuuluva Kari Petter Jokela yllättää jälleen ajatustensa tuoreudella ja suurella viisaudella, jota hän nyt haluaa osoittaa kaikille lukijoilleen kautta koko Maapallon.
Jokelan omaleimaisuus kirjailijana perustuu suurelta osin siihen, että hän yhtä vakuuttavasti kuvaa uskomattoman pientä ja samalla uskomattoman suurta Maailmassa.
Teoksen omaperäinen ääni, eroottinen intensiteetti ja ei-moraalinen viesti herättää poikkeuksetta huomiota kaikkialla. Tässä teoksessa lukija kirjoittaa ko. kirjaa kohti yllättävää loppua joutuen mm. osallistumaan moraalia, etiikkaa, kasvatusta ja koulutusta kysyviin tehtäviin, naislukijat vaginan aktivointiin, ja kaikki lukijat seksitesteihin ja niin paljon muuhun ennen kokemattomaan.
Tässä teoksessa Jokela 1. kertaa ihmiskunnan historiassa kertoo totuuden opettajista, siitä millaisia he todellisuudessa ovat, mitkä ovat heidän motiivinsa tehdä opettajan työtä ja myös siitä kuinka vaikeaa joillekin opettajille on pysyä mukana mm. tässä digitaaliajan kehityksessä. Jokela paljastaa myös erään uuden teorian koulukiusaamisen syistä.
Hän myös haastaa kaikki opettajat kirjoittamaan nettiin "Oman työn filosofia"-paketin, lisättynä heidän Mensan mittaamalla ÄO-luvulla sekä kannanotoilla Timothy Leary`n ja Eysenck`n teorioihin, jotka liittyvät opettamiseen.
Kirjassa on myös todella ainutlaatuinen OPS, josta kaikki opettajat saavat todellisen tietopaketin siitä, millaista opetustyön tulisi parhaimmillaan olla. Ja lisäksi vielä uskonnonopetuksen todella radikaali muutosehdotus.
Pisteenä iin päälle kirjassa on laaja, kansainvälinen tutkimus nettiriippuvuudesta ja sen kamalista seurauksista.
Tässä teoksessa kuvastuu tarkka ihmismielen tuntemus ja sen yksityiskohtaiset havainnot, lyyriset tunnot ja huumori. Toisaalta tarkastelllaan myötätuntoisesti vähäosaisia, esimerkiksi VIP - Very Imbecile Person - henkilöitä.
Kari Petter Jokela

Kari Petter Jokela

Olen 2-kertaisen akateemisen koulutuksen saanut Wannabe-kirjailija, joka Joskus on joutunut suuresti häpeämään tuota akateemista koulutusta, sen vuoksi, että aivan liian monet tolvanat ovat päätyneet akateemiselle uralle ! Minä aloitin urani Psykiatrisessa sairaalakoulussa. Sitten opiskelin mm. elämän filosofiaa n. 20 v ja myös opetin sitä saman jakson ajan. Miehen ei tarvitse kyllä paljastaa ikäänsä, mutta olkoon menneeksi, eli Olen n.6-kymppinen, eronnut , nyk. sinkku ja olen pitänyt päiväkirjaa n.50 vuoden ajan. Olen siis elämäni aikana kirjoittanut todella paljon ja kaikenlaista. Ennen tätä teosta en ole julkaissut mitään muille kuin lapsilleni ja läheisille ystäville. Kirjoittaminen on minulle parasta terapiaa, mitä minä tiedän.Muita terapiamuotoja minulla on "Kubismin nimeen maalaamani taideteokset" ja Harrastan myös musiikkia soittamalla kitaraa ja pianoa. Myös kirjallisuus kaikkinensa on rakas harrastukseni.Ja on tietysti mainittava, että olen kokonaisvaltainen Hedonisti. Olen myös mukana SPR:n vapaaehtoistyössä ja olen Greenpeacen ja Amnestyn kuukausilahjoittaja. Sen jälkeen ,kun suoritin psykologian Magna Cum Laude-opinnot , niin mielenkiintoni kohteena ovat yhä enemmän olleet ihmiset ja se, kuinka he käyttäytyvä äkillisissä, mutta oudoissa tilaneissa. Vielä tähän päivään mennessä en ole kertaakaan erehtynyt , enkä väärin analysoinut ihmisten käyttäytymsistä ; siis profilointi-psykologiaa. Minua pidetään empaattisena ihmisenä ja olen eritt.sosiaaalinen ja ekstrovertti, ulospäin suuntautunut. Pukeudun aivan ikiomaan tyyliin, eli en todellakaan matki ketään.Ei ole toista kaltaistani, niinkuin ei ole toista sinunkaan kaltaista, arvokas lukijani. Tarkastelen tätä elämää ja maailmaa monesta eri perspektiivistä ja, kas , sehän näyttää aina erilaiselta, perspektiivistä riippuen. Pidän itseäni kaikkien maailman naisten asianajajana, koska vielä tänä päivänäkin, eli v2015 Naisia sorretaan ja kyykytetään tässä miesten valtaamassa yhteiskunnassa. Naisten pitää saada, vihdoinkin, itselleen tasa-arvo, hedonismin mukanaan tuomat nautinnot ja laaja emansipaatio. Olen siis uuden ajan Simone de Beauvoir, eli Feminismin Isä.Hyvien ihmisten hellään kapinaan panen minä uskoni !

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite