Fibromyalgiasta voi kuntoutua

Fibromyalgiasta voi kuntoutua

Kuntoutujan opaskirja

Liisa Heikkinen

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

Pehmeäkantinen

144 sivua

ISBN-13: 9789528003427

Kustantaja: BoD - Books on Demand

Julkaistu: 26.04.2019

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
24,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Ravintovalmentaja Liisa Heikkinen onnistui kuntouttamaan itsensä omatoimisesti lähes täysin oireettomaksi fibromyalgiasta. Oireiden katoaminen on kuitenkin vain osa tarinaa. Kuntoutumisen myötä elimistön toiminta normalisoitui kaikella tavalla ja voimat palautuivat. Tämä herätti kysymyksen: olisiko tämä mahdollista myös muille fibromyalgiaa sairastaville?

Vastaus löytyi fibromyalgia tutkimuksiin perehtymällä. Kun katkaisee huonon kierteen keinoilla, joissa on huomioitu elimistön poikkeava toiminta, kuntoutuminen käynnistyy ja oireet alkavat helpottaa. Huono kierre kääntyy positiiviseksi.

Kannustavan kuntoutumistarinan ohella tämä kirja opastaa sinua kuntouttamaan itseäsi. Kun saat riittävästi tietoa sairaudestasi, huomaat, mitkä asiat elämässäsi pitävät yllä huonoa kierrettä. Elämänhallintaan ja yleisvointiin liittyvät tehtävät auttavat sinua hahmottamaan kokonaistilannetta ja etsimään omaan arkeesi sopivia kuntoutumiskeinoja. Liikunta- ja ravinto-osioissa perehdyt ongelmiin, joita fibromyalgiaa sairastavan aineenvaihdunnassa on ja saat ohjeet, miten autat kehoasi korjaamaan tilannetta.
Liisa Heikkinen

Liisa Heikkinen

Liisa Heikkinen sai fibromyalgia diagnoosin 26 vuotta sitten. Tiedonhaluisena ihmisenä hän on perehtynyt yli 20 vuotta fibromyalgiasta tehtyihin tutkimuksiin. Tutkimustietoa hän pystyi kunnolla hyödyntämään vasta ravintovalmentajaksi kouluttautumisen ja fysiologiaan ja anatomiaan perehdyttävien opintojen jälkeen. Koulutukset auttoivat ymmärtämään, miksi hän itse sai oireensa kuriin. Tämän oppaan kuntoutumismenetelmissä on huomioitu fibromyalgiasta johtuvat rajoitteet ja muutokset elimistön toiminnoissa. Se on Liisan mukaan välttämätöntä kuntoutumisessa onnistumiselle. Koska fibromyalgiaan ei ole vielä olemassa riittävän hyvin toimivia hoitokeinoja tai valmista, kuntoutumiseen tähtäävää hoitopolkua, hän päätti kirjoittaa oppaan omatoimisesta kuntoutumisesta kiinnostuneille.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite