Fibromyalgia - Haluan kuntoutua
Suosittu

Fibromyalgia - Haluan kuntoutua

Liisa Heikkinen

Ruuanlaitto, hyvinvointi & terveys

ePUB

1,4 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528034469

Kustantaja: BoD - Books on Demand

Julkaistu: 07.06.2023

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
21,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Fibromyalgia on etenevä sairaus, joka voi lisääntyvien oireiden ja liitännäissairauksien myötä heikentää toimintakykyä ja elämänlaatua voimakkaasti. Uusien tutkimusmenetelmien ansiosta sairastuneilta on löydetty monenlaisia fyysisiä ja biokemiallisia muutoksia, jotka selittävät fibromyalgian oireilua. Se ei siis olekaan psykosomaattinen sairaus, jollaisena sitä pitkään pidettiin. Kun yksittäisistä tutkimuksista saatua tietoa on koottu yhteen, on havaittu, että monet arkiset kuormitukset pitävät yllä huonoja kierteitä, jotka saavat sairastuneen oireilemaan. Poistamalla riittävän määrän kuormituksia ja auttamalla samalla elimistöä toimimaan paremmin, oireiden helpottaminen on suurelle osalle sairastuneista mahdollista.

Ravintovalmentaja Liisa Heikkisellä on takana jo kahdeksan oireetonta vuotta fibromyalgiasta. Hänen omien sanojensa mukaan kyseessä ei ole vain oireettomuus vaan elimistö on alkanut toimia normaalisti sen sijaan, että se reagoisi oireilemalla. Kivut, uupumus, rikkonaiset yöunet ja kaikki epämääräiset vaivat ovat pysyneet poissa eikä fibromyalgia enää rajoita hänen elämäänsä. 15 vuoden sairastamisen jälkeen sattumasta käynnistynyt kuntoutuminen johti niin hyvään lopputulokseen, että Liisa itsekin piti sitä aluksi ihmeenä. Myöhemmin hän totesi, että kyse ei ole ihmeestä vaan kuntoutumiselle löytyy ihan selkeät perustelut uusista fibromyalgia tutkimuksista.

Tähän kirjaan on koottu kaikki oleellinen tieto, mitä tarvitset saadaksesi fibromyalgian oireisiin helpotusta ja kuntoutuaksesi. Kun sovellat tämän kirjan ohjeita omaan elämääsi, sinulla on mahdollisuus palauttaa toimintakykyäsi ja parantaa elämänlaatuasi. Samalla saat päivitettyä tietosi fibromyalgiasta ajan tasalle. Ohjeet perustuvat tieteellisiin tutkimuksiin, joiden tuloksia Liisan omakin kokemus vahvistaa.
Liisa Heikkinen

Liisa Heikkinen

Liisa Heikkinen on sertifioitu ravintovalmentaja, jonka ensimmäinen kirja Fibromyalgiasta voi kuntoutua on tuonut helpotusta monien fibromyalgiaa sairastavien elämään. Liisa on jakanut tietoutta kuntoutumisen mahdollisuudesta aktiivisesti myös sosiaalisessa mediassa, jossa häntä seuraavat tuhannet kuntoutumisesta kiinnostuneet. Uuteen kirjaansa Liisa on koonnut helppotajuiseen muotoon uusimmat tutkimustiedot, joilla on merkitystä kuntoutujille ja joista myös terveydenhoidon ammattilaisten olisi hyvä olla perillä.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite