Exodus ja Jumalan juhlat

Exodus ja Jumalan juhlat

Valtatie luvattuun maahan

Henri Seppänen, Matti Lahtinen

Elämäntaito & käytännön oppaat

Pehmeäkantinen

204 sivua

ISBN-13: 9789527111147

Kustantaja: Nehemia Media

Julkaistu: 16.08.2022

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
29,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Exodus ja Jumalan juhlat, valtatie luvattuun maahan -kirja käsittelee exodus-kertomusta pääosin hengellisen prosessin kuvauksena, mutta historiallisten tapahtumien kautta. Matka alkaa Egyptistä, orjuuden maasta, jossa ihminen kohtaa ensimmäisen kerran profeetallisen sanan, joka kutsuu, kehottaa ja vaatii lähtemään matkalle. Matkan päämäärä on luvattu maa, jossa Jumala hallitsee poikansa Messias Jeesuksen kautta. Se maa on sisäisen rauhan, vapauden ja eheyden valtakunta, johon pääseminen vaatii usein elämänmittaisen prosessin, jota exodus-kertomuksen eri vaiheet kuvaavat. Kirja haastaa lukijansa tutkimaan omaa uskoaan tai sen puutetta.

Kirja avaa uusia näkymiä hengelliseen kasvuun, jossa Jumalan tahto toteutuu: ihmisen vapautuminen synnin vallasta ja rauha Jumalansa kanssa. Kirja avaa myös profeetallisesti 2020-luvun alkuvuosien pääsiäisaikojen tapahtumia. Kaiken ytimessä on evankeliumin sanoma ristin ottamisesta ja kantamisesta
Jeesusta seuraten. Ja se on matka juhlasta juhlaan, vaikkei aina siltä tunnu.

Kirjan kirjoittajia yhdistää usko Raamatun ilmoittamaan ylösnousseeseen Messias Jeesukseen. Kirja on syntynyt www.mesilagames.com -sivustolla julkaistujen exodus-blogitekstien perustalle. Tekstejä on täydennetty ja muokattu, minkä lisäksi kirja sisältää merkittävän määrän materiaalia, jota ei ole aiemmin julkaistu missään. Blogin syntyyn liittyy johdatusta, joka vakuutti Seppäsen ja Lahtisen siitä, että tekstien pohjalta kannattaa kirjoittaa kirja. Kyseessä on kutsumus, johon oli helppo vastata myöntävästi.

Kirja on Henri Seppäsen esikoisteos. Kirjan toinen kirjoittaja Matti Lahtinen on julkaissut aiemmin mm Pyhän Hengen pilkka- kirjan (Nehemia media 2014).
Henri Seppänen

Henri Seppänen

Henri Seppänen Asikkalan Vääksystä on toiminut suuren osan elämästään ICT-alalla ja yrittäjänä. Nuoruudessaan hän palveli rauhanturvatehtävissä Lähi-idässä ja silloin exoduksen monet tapahtumapaikat tulivat tutuiksi. Sen jälkeen hän perehtyi exodus-kertomukseen vuosikausien ajan perusteellisesti ja tämän kaiken seurauksena syntyi Raamatun ilmoittamaan exodus-kertomukseen perustuva Israelin paluu -lautapeli ja Mesila Games Oy -yritys, joka myy peliä.

Matti Lahtinen

Matti Lahtinen

Matti Lahtinen on turkulainen kirjailija, joka toimii Agape-kodin pastorina. Matti Lahtinen on tutkinut Raamattua aktiivisesti 1990-luvulta asti. Exodus-kertomus on ollut hänen hengelliselle kasvulleen erityisen tärkeä. Lahtinen uskoo, että ns. Vanha Testamentti ei ole vanhentunut, vaan sisältää lopunajan kristityille aina ajankohtaista ja elämää luovaa Jumalan sanaa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite