erkki akseli kontkanen

erkki akseli kontkanen

Pekka Ruohonen

Romaanit & novellit

Pehmeäkantinen

392 sivua

ISBN-13: 9789526703985

Kustantaja: Muruja-kustannus

Julkaistu: 10.07.2010

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
26,75 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Mitä tapahtuu, kun elämältä putoaa pohja? Miltä tuntuu, kun vuosien työura palkitaan potkuilla? Kun uralleen omistautunut ihminen syyttömästi ja valheellisin perustein sysätään syrjään.

Tämä on kertomus työttömäksi joutuneen miehen ponnisteluista elävänä kuolleena elävien joukossa. Tämä on tarina hyvästä ja rakastetusta johtajasta sekä naisista, jotka kokevat tulleensa väärin kohdelluiksi; heidän kostostaan.

erkki akseli kontkanen on fiktiivinen romaani, mutta pohjaa vahvasti kirjoittajan omiin kokemuksiin. Pekka Ruohonen säilyi bisnesmaailman rattaissa 90-luvun lamavuosiin saakka, jolloin täytti 50 vuotta ja alkoi esimiehensä mielestä tulla työelämään liian vanhaksi. Hän tunsi muuttuneensa firmalle tarpeettomaksi taakaksi, rasitteeksi - ja parin vuoden kuluttua hänet irtisanottiinkin. Seurasi kolmen vuoden työttömyys. Kokemus kirvoitti idean tälle kirjalle.

Pekka Ruohosen ensimmäinen romaani Tavaratalo (Pilot-kustannus) ilmestyi vuonna 2004. Monien pyyntöjen innostamana hän rupesi vuonna 2006 kirjoittamaan sille jatko-osaa. Ei siitä kuitenkaan sellaista tullut, vaan tuli itsenäinen romaani; erkki akseli kontkanen.
Pekka Ruohonen

Pekka Ruohonen

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite