Erikoisen Hyvää -kirjojen ohjeissa ei käytetä gluteenia, maitoa, kananmunia, soijaa, kauraa, vehnä- tai maissitärkkelystä sisältäviä raaka-aineita. Kaikki ohjeet ovat myös vegaanisia.
Samassa pöydässä yhteisesti jaettujen herkkujen nauttiminen on merkityksellinen ja arvokas hetki, joka on mahdollinen myös, vaikka pöydän jakaisi useita ruokavalioita, ruoka-allergioita tai yliherkkyyksiä omaava joukko.
Kristiina Räihä on helsinkiläinen toimintaterapeutti, terveystieteiden maisteri ja kasvaustieteen opiskelija. Opintojen ja kolmen pienen pojan hoitamisen oheen vaihtelua tuovat bloggaaminen ja uusien ruoka-allergisille soveltuvien reseptien kehittely.
Tiina Kettunen
Tiina Kettunen on kouvolalainen graafisen alan freelancer ja muotoilija. Freelancer-työn tuoman vaihtelevuuden ansiosta koneen ääressä syntyy kaikkea logoista julisteisiin, kirjojen taittoon ja www-sivustoihin.
Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.