Erikoisen Hyvää -blogin ohjeista innoituksensa saaneen kirjan kantava ajatus on, että samassa pöydässä yhteisesti jaettujen herkkujen nauttiminen on merkityksellinen ja arvokas hetki, joka on mahdollinen myös, vaikka pöydän jakaisi useita ruokavalioita, ruoka-allergioita tai yliherkkyyksiä omaava joukko. Tämän leivontakirjan kaikki ohjeet ovat vegaanisia, gluteenittomia, vehnätärkkelyksettömiä, kaurattomia, maidottomia, kananmunattomia, soijattomia ja maissittomia.
Kristiina Räihä on helsinkiläinen toimintaterapeutti, terveystieteiden maisteri ja kasvaustieteen opiskelija. Opintojen ja kolmen pienen pojan hoitamisen oheen vaihtelua tuovat bloggaaminen ja uusien ruoka-allergisille soveltuvien reseptien kehittely.
Tiina Kettunen
Tiina Kettunen on kouvolalainen graafisen alan freelancer ja muotoilija. Freelancer-työn tuoman vaihtelevuuden ansiosta koneen ääressä syntyy kaikkea logoista julisteisiin, kirjojen taittoon ja www-sivustoihin.
Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.