Erämaa otti omakseen

Erämaa otti omakseen

Eräkirja

Jorma Haverinen

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

ePUB

2,5 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528013686

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 29.08.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
11,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirjan ensimmäinen tarina kertoo 15 vuotiaan nuoren pojan metsätöistä erämaan armoilla neljän kuukauden ajalta. Koska ruoka ei riittänyt kahden viikon reissun ajaksi, lisämuonaa oli hankittava kalastamalla kalarikkaista erämaajärvistä. Kotimatkaa aina kahden viikon työrupeaman jälkeen tuli kävellen 50 kilometriä. Tätä jatkui koko neljän kuukauden ajan. Sen jälkeen minusta tuli pelkäämätön erämaan kulkija, monipuolinen metsästäjä, kalastaja ja retkeilijä. Kirja kertoo lukemattomista erä- ja kalastusretkistä Kuhmon itärajan pintaan, sekä kalastusretkistä Ruotsiin Kiirunan alueelle, Norjan Finnmarkiin ja Tukholman saaristoon tehdyistä suurhaukien ja ahventen uistelusta. Mieluisimpia retkiä olen tehnyt kanootilla meloen Kuhmon lukuisilla jokivesillä ja järvillä kalastaen ja sorsastaen. Kaikki tämä sai alkunsa kirjan ensimmäisen kertomuksen tapahtumista "Erämaa otti omakseen". Erämaa on totisesti pitänyt otteessaan niiden kokemusten jälkeen!
Jorma Haverinen

Jorma Haverinen

Jorma Haverinen. Syntynyt 1946
Taustatietoa kirjoittajasta: Suorittanut Media-assistentin ammattitutkinnon Iisalmessa 17,6, 2002. Suuntautumisala multimedia (56-vuotiaana)
Ns. pöytälaatikkokirjoituksia paikallislehti Kuhmolaiseen. Kirjoituksia sukuseuran Pyällyspuu-lehteen.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite