Erään vakuutusmiehen muistelmat

Erään vakuutusmiehen muistelmat

Raimo Voutilainen

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

ePUB

3,7 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528029281

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 25.09.2018

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Filosofian tohtori, dosentti Raimo Voutilainen on tehnyt valtaosan työurastaan johtavissa suomalaisissa vakuutusyhtiöissä ja pankeissa. Lisäksi hän on ollut keskeisenä toimijana perustettaessa toistakymmentä uutta vakuutus- ja finanssiyritystä Suomeen ja Baltiaan.

Tarinaan mahtuu myös työn ulkopuolinen elämä. Etusijalla ovat klassinen musiikki ja tieteellinen tutkimustyö - sarjakuvia ja nuorempaa polvea unohtamatta. Kertomus Raimo Voutilaisen elämästä on kuvaus henkilöstä, joka on työssään onnistunut yhdistämään liike-elämän ja tiedemaailman saavutukset.
Raimo Voutilainen

Raimo Voutilainen

Fil.tri, dosentti Raimo Voutilainen on syntynyt vuonna 1955 Vaasassa ja toiminut 41-vuotisella työurallaan johtavien suomalaisten vakuutusyhtiöiden, pankkien sekä yliopistojen palveluksessa. Hän on vaikuttanut aitiopaikalta pankkien ja vakuutusyhtiöiden rakennemuutokseen Suomessa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite