Erään postimerkkeilijän muotokuva

Erään postimerkkeilijän muotokuva

Filatelistina 30 vuotta

Aapo Korte

Vapaa-aika, harrastukset & kulttuuri

ePUB

2,2 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789515684431

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 20.01.2018

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
1,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Filatelia eli postimerkkeily on yksi maailman suosituimmista harrastuksista. Postimerkkeilijöitä eli filatelisteja on kaikissa eri yhteiskuntaluokissa.

Kirja kertoo erään postimerkkeilijän muotokuvan valottaen sitä, mitä hän on filatelian hyväksi tehnyt ja mitä hän on filatelialta saanut. Eräs postimerkkeilijä on ollut filatelisti jo 30 vuotta, vuodesta 1987 vuoteen 2017. Eikä filateliaharrastukselle näy loppua.

Lue, miten hänestä on tullut filatelisti ja kuinka hänen harrastuksensa on kehittynyt nuorisofilateliasta blogien maailmaan. Kirjassa kerrotaan muun muassa hänen artikkeleistaan postimerkki- ja keräilylehdissä, hänen näyttelytuloksistaan sekä joistain erään postimerkkeilijän ajatuksista koskien filatelian kehittämistä.

Lue Erään postimerkkeilijän muotokuva - Filatelistina 30 vuotta!
Aapo Korte

Aapo Korte

Aapo Korte is a Finnish philatelist, poet and friend of art, who loves to write and make art. Korte is father of three children and he loves animals.

Aapo Korte on janakkalalainen filatelisti, runoilija ja taiteen ystävä, joka rakastaa kirjoittamista ja taiteen tekemistä. Filatelistina hän on keskittynyt postihistorian keräämiseen ja tutkimiseen sekä postikorttien keräilyyn. Hän on kirjoittanut kymmeniä artikkeleita postimerkki- ja keräilylehtiin. Runoilijana hän pitää erityisesti modernista runoudesta. Taiteesta erityisesti abstrakti taide, moderni taide ja tietokonetaide ovat hänen mieleensä. Itse hän tekee lähinnä abstraktia taidetta tietokoneella. Aapo Korte on kolmen lapsen isä ja eläinten ystävä. Nuoruudessaan Korte harrasti yleisurheilua Hämeenlinnan Kisassa; nykyään hän on penkkiurheilija ja jääkiekkojoukkue HPK:n kannattaja.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite