Ensimmäinen toisinajattelija

Ensimmäinen toisinajattelija

James Jackson Andolini

ePUB

773,2 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528016397

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 01.04.2022

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
12,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Yksityisetsivän huoleton rattopojan elämä saa uuden käänteen, kun hän saa ratkaistavakseen peräjälkeen kahden kadonneen naisen arvoitukset. Ensimmäinen tapaus nostaa esiin huvitusten täytteisen elämän alle hukkuvan raadollisuuden. Toinen johdattaa yksityisetsivän vielä vaarallisempien kysymyksien ääreen:

Kuka minä olen? Mitä minä edustan?

Ja ennen kaikkea: minkä vuoksi minä elän?

Ensimmäinen Toisinajattelija näyttää mitä tapahtuu, kun ihmiset päättävät elää valheessa, jonka ylläpitämiseksi he ovat valmiita tekemään mitä vain - jopa hautaamaan todenpuhujat. Samalla teos esittää kysymyksen, miten pitkälle yksimielisyyden vaatimus ihmiset voi johtaa.
James Jackson Andolini

James Jackson Andolini

James Jackson "Jack" Andolini on suomalainen kirjailija, joka yhdistää teoksissaan taidokkaasti erilaisia teemoja ja tyylejä. Tarinoiden maailmat ovat toisaalta tuttuja, toisaalta vieraita - ja kuitenkin niin uniikkeja, että niihin saattaa uppoutua tuntikausiksi.

Teoksia voi lukea tavanomaisena viihdekirjallisuutena nauttien mukaansatempaavista tarinoista, elävästi kuvaillusta miljööstä ja eläväisistä henkilöhahmoista. Vastaavasti lukija voi myös syventyä tarinoiden pintakerroksen alla kytevään yhteiskunnalliseen eetokseen - joissa esitettävät näkökulmat tuovat myös valtavirran vastaisia näkökulmia suuren yleisön tietoisuuteen.

LIsätietoa kirjailijasta ja tulevista teoksista jackandolini.com

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite