Ensimmäinen maailma

Ensimmäinen maailma

Sami Skog

Romaanit & novellit

ePUB

683,8 KB

DRM: DRM-kopiosuojaus

ISBN-13: 9789523186248

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 01.06.2015

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
3,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Lukeaksesi tämän DRM-kopiosuojatun e-kirjan, sinulla tulee olla Adobe ID ja käytössäsi lukusovellus, joka tukee Adobe DRM-suojausta. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kauniilla käsialalla, tuntemattomalla kielellä kirjoitettu aakkoskirjoitus viiden vuosituhannen takaa päätyy yksityisen keräilijän kuoleman kautta tutkijayhteisö Minervan haltuun. Salaisuus joka on kulkeutunut muinaisesta Babyloniasta Niniven ja Aleksandrian suurkirjastojen, sekä 1400-luvun Timbuktun koulutuskeskuksen kautta. Hautautuen lopulta unohduksiin vuosisadoiksi näytti koko tunnetun historian uudessa valossa. Ihmissuvun kehitys ja suuret keksinnöt eivät ehkä olleetkaan omia saavutuksiamme vaan osa ennalta laadittua suunnitelmaa. Salaisuuden aukeaminen tuntui vain lisäävän kysymyksien määrää. Mistä olivat peräisin muinaisten uskontojen myyttiset olennot ja oliko vanhoilla tarinoilla peikoista, haltioista ja lohikäärmeistä yhteinen alkulähde? Entä ihmisen mieltä vuosisadasta toiseen kiehtonut taikuus. Oliko taikuus mahdollista palauttaa maapallolle? Entä mitä löytyy salaperäisen portin takaa?

Satojen ”Ei sinussa ole mitään vikaa. Et vain ole minun tyyppiäni.” Kommenttien myötä Kevin oli elänyt suurimman osan elämästään yksin. Viettäen vuosia ilman fyysistä kosketusta vastakkaiseen sukupuoleen. Hän tunsi elämänsä menneen ohi kuin televisiosarjaa katsellen. Sisältäen valtavasti kaunista katsomista ilman kosketusta. Portti tarjoaisi ehkä kaivatun pakotien maailmasta jossa ei tuntunut olevan hänelle sijaa.
Sami Skog

Sami Skog

Hyvä kirja toimii mielestäni kuin lomamatka. Kuljettaen hetkeksi aivan erilaiseen ympäristöön. Pois arjesta. Antaen yksityisen lepohetken. Ensimmäistä kirjaani edelsi viidentoista vuoden mittainen pohjustaminen. Toivon sen olevan riittävän pitkä valmistelu aika hyvälle matkalle.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite