Enkelten salaisuus

Enkelten salaisuus

Marika Metsovuori

Romaanit & novellit

ePUB

174,5 KB

DRM: DRM-kopiosuojaus

ISBN-13: 9789523180048

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 02.07.2015

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
6,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Lukeaksesi tämän DRM-kopiosuojatun e-kirjan, sinulla tulee olla Adobe ID ja käytössäsi lukusovellus, joka tukee Adobe DRM-suojausta. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Enkelten salaisuus.

Emily on 15-vuotias tyttö, joka näkee enkelin, kun hänen paras ystävänsä kuolee. Emily on vastuuntuntoinen, avulias ja hiljainen tyttö. Hän uskoo enkeleihin enemmän kuin mihinkään muuhun. Emily haaveilee olevansa itsekin vielä joskus kaunis, sinisilmäinen enkeli, jota maa ei rajoita vangikseen. Enkeliksi muuttuminen vaatii kuitenkin paljon, mutta Emily on enemmän kuin valmis avaamaan portin suurimpaan unelmaansa.

On koulupäivä ja ulkona sataa lunta. Lumi on pehmeää ja valkoista ja peittää kaiken alleen. Lumihiutaleet kieppuvat ilmassa ja putoavat sitten kylmään ja valkoiseen massaan, josta niitä ei voisi enää koskaan erottaa.
Marika Metsovuori

Marika Metsovuori

Marika on nuori kirjailija, joka kirjoittaa pohdiskelevasti ja taitavasti suoraan sydämestä. Hänen teksteistään huokuu kuitenkin elämänkokemus ja avoimuus maailmaa kohtaan. Marika on kirjoittanut neljä kirjaa, joista kaksi on julkaistu. Marika on aina rakastanut kirjoittamista ja hänen teksteistään loistaa sisäinen palo kirjoittamista kohtaan. Hän alkoi kirjoittaa runoja heti opittuaan kirjoittamaan. Vuosien varrella runoista on tullut syvällisiä ajatelmia, jotka käsittelevät kauniilla ja mukaansatempaavalla tavalla maailmaa, tunteita ja unelmia. Ajatelmissaan Marika kannustaa olemaan positiivinen. Lähes jokainen voi samastua Marikan teksteihin ja saada niistä rohkeutta ja toivoa kohdata myös vastoinkäymisiä. Tämä kirja on erinomainen lahja rakkaalle ystävälle tai läheiselle. Se on täydellinen lahja sinulle ja kaikille onnellisuuden tavoittelijoille.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite