Enkeli maantiellä

Enkeli maantiellä

ja muita talvisia rakkaustarinoita

Sara Storm

Romaanit & novellit

ePUB

681,7 KB

DRM: Ei kopiosuojausta

ISBN-13: 9789523301450

Kustantaja: BoD - Books on Demand

Julkaistu: 09.12.2015

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
1,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
"– Saisinko tarjota sinulle kyydin kotiin? Voidaan ajaa ensiksi sinun luoksesi, minulla ei ole kiire.
Inarin mielestä ehdotus oli niin tyrmistyttävä, että hän seisahtui niille sijoilleen. Autossa näytti olevan iljettävän rahoituspäällikön lisäksi vain taksinkuljettaja. Vaalea nainen oli siis jäänyt johonkin.
– Arvaa, hän sähähti vähän toivuttuaan. – Minä kävelisin ennemmin vaikka kaasu-uuniin kuin samaan autoon sinun kanssasi!
Taksikuski kurkotti kaula pitkällä avoimen ikkunan suuntaan.
– Sanoiko se kaasu-uuniin? hän ihmetteli.
– Tuo tyttö on dramaattista lajia, Tuomas Talvela kehtasi sanoa. Ihan niin kuin hän olisi tiennyt yhtään mitään siitä, minkälainen Inari oli tai ei ollut! Uskomaton ukko, Inari ajatteli ja lähti jatkamaan matkaansa, harppoi niin pitkiä askeleita kuin jäisellä jalkakäytävällä uskalsi ilman kaatumisvaaraa."

Miten kilpakosijatar kampitetaan? Voiko oikea onni löytyä pikatreffeiltä? Kannattaako jättää ennen kuin tulee jätetyksi?
Näissä tarinoissa romantiikka ja huumori kukkivat hankien keskellä. Novelleista kuusi on julkaistu aikoinaan Regina-lehdessä, yksi on ennen julkaisematon.
Sara Storm

Sara Storm

Viihdekirjoittaja Sara Storm kirjoitti vuonna 2012 lakkautettuun Regina-lehteen romanttisia novelleja, jotka voittivat lukuisia kertoja lukijoiden äänestyksen lehden parhaasta jutusta. Nykyisin hän kirjoittaa mm. Timantti- ja Lääkäri-pokkareita.

Kirjoittajan blogi löytyy osoitteesta: palavarakkaus.wordpress.com

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite