En oo varma riitänkö mut yritän

En oo varma riitänkö mut yritän

Janina Finnholm

Nuortenkirjat

ePUB

239,7 KB

DRM: DRM-kopiosuojaus

ISBN-13: 9789528022046

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 12.04.2021

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
4,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Lukeaksesi tämän DRM-kopiosuojatun e-kirjan, sinulla tulee olla Adobe ID ja käytössäsi lukusovellus, joka tukee Adobe DRM-suojausta. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Julius on 16-vuotias, jonka elämä ei todellakaan ole mennyt niin kuin elokuvissa. Hän on jokaisen tuntema paha poika. Juliuksen elämä on suistumassa raiteiltaan, kunnes hän tutustuu kilttiin poikaan, Henryyn.

Miten ihmeessä joku Derbillä ajava Henry tosta noin vaan astui mun elämään ja muutti sen kertaheitolla? Yhtäkkiä mä muutuinkin ihan kokonaan - paremmaksi ihmiseksi.
Janina Finnholm

Janina Finnholm

Olen Janina 20-vuotias kirjailijan alku. Unelmani on aina ollut kirjailija. Olen pienestä asti kirjoitellut erilaisia tarinoita, mutta vasta muutama vuosi sitten aloin kirjoittamaan julkisesti Wattpadiin. Kirjani saivat siellä todella hyvän vastaanoton, jonka seurauksena päätin alkaa tavoittelemaan tätä unelmaani kirjailijana.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite