En minä vaan me

En minä vaan me

Eero Kukkola

Talous & johtaminen

ePUB

13,2 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528051695

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 22.01.2018

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
15,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Johtaminen on palveluammatti, jossa johtajan tehtävä on tukea ja palvella ihmisiä ja organisaatiota eikä päinvastoin. Nykyaikaisen johtamisen ydin on, en minä vaan me. Viisaus ei ole yhdessä päässä ja siksi johtamisen haaste on saada organisaation parviäly mahdollisimman täysimääräisesti organisaation käyttöön.
Kirjoittajan mielestä johtajuuden yhdessä parhaimmassa määritelmässä tämä ydin määritellään osuvasti: Oletko tarpeeksi voimakas, rohkea, nöyrä, viisas ja kypsä pyytääksesi muilta apua? Jokainen johtaja ja esimies tarvitsee aina muiden apua. Yksin et ole mitään, sillä yhdessä seistään, erillään kaadutaan.
Johtajuus punnitaan joka hetki ja eritysesti liiketoiminnan kriittisissä vaiheissa; talouden murroskohdissa, vaikeiden tilanteiden kääntämisessä voitoksi ja muutoksen johtamisessa. Tosin kaikki johtaminen alkaa olla käytännössä muutoksen johtamista. Johtaminen taas on jatkuvaa oppimista ja koko elämän kestävä prosessi. Oppiminen on muuttumista ja muuttuminen on elämää. Oppiminen on ehkä tärkein selviytymiskeino tässä jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä.
Eero Kukkola täydentää tällä kirjalla kahta aikaisemmin kirjoittamaansa johtamisopasta. Hän kohdistaa kirjansa sanoman esimiehille ja johtajille perusasioiden kertaukseksi sekä erityisesti nuoremmalle sukupolvelle ohjenuoraksi ja opiksi johtamisen taidon haastavaan ja kivuliaaseen kasvuprosessiin. Kirjoittajan sanomaa täydentävät ajattelua syventävät kuvittaja Marko Veijasen humoristiset tilannekuvat, joihin kätkeytyvä syvä totuus lukijan on itse oivallettava.
Eero Kukkola

Eero Kukkola

Eero Kukkola syntyi itsenäisyyspäivänä 1959 Kiikalassa, Varsinais-Suomessa ja vietti lapsuus- ja nuoruusvuodet Jämsässä, Keski-Suomessa. Vuonna 1979 hän kirjoitti ylioppilaaksi Jämsässä ja aloitti varusmiespalveluksensa Mikkelissä, Savon Prikaatissa. Kukkola suoritti vuonna 1984 Kadettikoulussa upseerin virkatutkinnon ja aloitti upseerin uran Kaartin Pataljoonassa. Vuonna 1989 hän suoritti kapteenin virkatutkinnon ja siirtyi heti kapteenikurssin jälkeen siviiliyrityksen palvelukseen. Sotilasura on kuitenkin jatkunut aktiivisena reserviläisenä. Hänet ylennettiin kesäkuussa 2004 reservin majuriksi.

Kukkola on suorittanut vuonna 1992 yo-merkonomin tutkinnon Liikemiesten kauppaoppilaitoksessa, vuonna 2001 tradenomin tutkinnon Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa ja vuonna 2007 kauppatieteen maisterin tutkinnon Tampereen yliopistossa. Pedagogiset opinnot hän suoritti vuonna 2008 Haaga-Helian ammatillisessa
opettajakorkeakoulussa.

Eero Kukkolan uransa yrityselämässä alkoi kesällä 1989 vartiointiyrityksen esimiehenä ja sieltä hän siirtyi Elisa-konsernin palvelukseen vuonna 1990. ICT-alalla hän työskenteli yhteensä 14 vuotta ollen erilaisissa liiketoimintayksiköiden esimies- ja johtotehtävissä mm. Radiolinja Eesti As:n ja Mäkitorppa Oy:n toimitusjohtajana. Vuonna 2004 hän aloitti vakuutusalalla Fennia-ryhmän suurasiakasyksikön johtajana, josta vuonna 2008 siirtyi Turvatiimi Oyj:n toimitusjohtajaksi. Lisäksi Kukkola on toiminut vapaana konsulttina, luennoitsijana ja kirjoittajana. Nykyisin Eero Kukkola toimii henkilöstöpalveluja tarjoavan yrityksen Eilakaisla Oy.n varatoimitusjohtajana.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite