Emma Elektroni
Suosittu

Emma Elektroni

Sukellus Nanomaailmaan

Tuomo Rinne

Lastenkirjat

ePUB

3,1 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789526957814

Kustantaja: Elektronituotanto

Julkaistu: 22.12.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
12,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Emma Elektronin seikkailut tarjoavat jännittävän tavan lapsille ja nuorille tutustua maailmankaikkeuden äärettömän kauniisiin ja jännittäviin ilmiöihin tarinoiden kautta. Jokainen tarina ja luku johdattaa lukijansa ja kuulijansa uuteen seikkailuun, mikä liittyy jollain tavoin arkipäiväisiin ilmiöihin. Tarinoissa liikutaan sujuvasti ja ymmärrettävästi pikkuriikkisen Nanomaailman ja maailmankaikkeuden kokonaisuuden välillä. Jokaisen luvun lopuksi on lyhyt Tiesitkö että-osio, missä tarinassa nähdystä ilmiöstä tai tapahtumasta voi oppia lisää.

Kirjan tarinoita täydentää verkkosivusto www.emmaelektroni.fi, missä Tiesitkö että-osiota elävöitetään lisämateriaalilla, kuten kuvilla ja videoilla. Iso osa lisämateriaalina esitettävästä aineistosta on vapaasti netissä saatavilla ja kaikki lähteet pyritään selkeästi näyttämään. Lisämateriaalin tarkoitus on paitsi tukea tarinaa myös ohjata lukijoita luonnontieteellisen ja teknisen aineiston pariin. Toivottavasti mahdollisimman moni lukija heräisi huomaamaan miten kaunis ja ihmeellinen luonto, planeetta ja maailmankaikkeus meillä on.

Tarinan ensimmäiset luvut ovat vapaasti kuunneltavissa Emma Elektronin Youtube-kanavalla. Kanavalta löydät myös tarinoihin sävellettyä musiikkia. Älä myöskään unohda Emma Elektronin Facebook-sivustoa.

60% vuoden 2021 loppuun mennessä kertyneistä kirjan tuotoista lahjoitetaan lastensuojeluun, perustutkimukseen ja ympäristönsuojeluun. Katso lisää osoitteesta www.emmaelektroni.fi.
Tuomo Rinne

Tuomo Rinne

Tuomo Rinne (s. 1984) on Järvenpääläinen mies. Hän aikoi peruskoulun jälkeen opiskella kokiksi, mutta koska myös matikka ja fysiikka olivat kivoja tiikeri-kakkujen leipomisen lisäksi, päätyi hän lopulta yliopistoon. Viralliselta koulutukseltaan hän on nykyään sähköenergiatekniikan ja teknillisen fysiikan diplomi-insinööri. Lastenkirjailijaksi hän ei koskaan aikonut, mutta päätyi omien lastensa myötä pohtimaan uudelleen alkuperäistä kiinnostuksen kohdettaan, luonnontieteitä ja maailmankaikkeutta, iltasatujen muodossa. Satuja lukiessa hän tajusi, että on ajautunut kauaksi kiinnostuksistaan. Tämän ajatuksen, lukuisten luettujen iltasatujen sekä omille lapsille tehdyn lupauksen johdosta syntyi Emma Elektroni.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite