Elysion

Elysion

Anssi Kullberg

Osa 2: Titaanien aika

Pehmeäkantinen

538 sivua

ISBN-13: 9789528069430

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 05.12.2022

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
30,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Elysion on jatkoa Titaanien ajalle ja alkaa siitä, mihin ensimmäinen kirja päättyi: Mikael ja kolme kumppaniaan lähtevät saarelta titaanivalmisteisella lentolaitteella. Sitä ohjaa keinoälyolento Prinssi Sen, jossa ohjelmoijansa Mir elää ikuisesti. He suuntaavat suureen tuntemattomaan - maailmaan nimeltä Elysion, jossa titaanien ikiunesta herättämät ihmiset ovat eläneet jo useiden sukupolvien ajan.

Tuo maailma osoittautuu paljon uhkaavammaksi kuin ensinäkymät sen metsistä ja tasangoista antavat ymmärtää. Sankarimme seuraavat päättäväisesti erillisiä mutta matkan ajaksi yhteneviä intressejään: Mikaelia ajaa eteenpäin halu löytää ja vapauttaa rakastettunsa Mary Darling ja hänen kanssaan kadonneet yhdeksän koulutyttöä. Max ja Roland, Mikaelin nuoret liittolaiset Veljeskunnasta, ovat innokkaita näkemään heiltä tähän asti salatun maailman sekä pääsemään uudelleen yhteyteen heidät aikoinaan saarelle jättäneen Valkean Naisen kanssa. Elysionista kotoisin oleva punatukkainen tyttö Brynhilde on tarjoutunut Mikaelin ja poikien oppaaksi, koska on ryhmästä ainoana ollut siellä, mihin ollaan matkalla.

Saapuminen Elysioniin ei olekaan mikään läpihuutojuttu. Neljää sankaria odottaa pitkä matka halki tuntemattoman maailman, jossa he kohtaavat uusia ystäviä ja uusia vihollisia. Pian selviää, että kaikki tuntuvat olevan heidän perässään: mahtava Palatiinisääntökunta, mystinen Temppeliherrain sääntökunta, epäsovinnainen kauppamies, ovela vakooja - ja kaiken takana langoista vetelevät valtataistelua käyvät Synkeä Herttua, Hierofantti ja Pääkalloprinsessa.
Anssi Kullberg

Anssi Kullberg

Anssi Kullberg on Helsingissä syntynyt kirjailija ja virkamies, joka on asunut eri aikoina Suomessa, Ruotsissa, Virossa, Pakistanissa, Syyriassa, Libanonissa, Etiopiassa, Afganistanissa, Ukrainassa ja Belgiassa. Hän on julkaissut aiemmin tietokirjoja kansallisista kysymyksistä ja poliittisesta väkivallasta. Titaanien aika -trilogia on hänen ensimmäinen julkaistu romaanisarjansa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite