Elvis-kissan tarinoita

Elvis-kissan tarinoita

Tarja Greus

Romaanit & novellit

Pehmeäkantinen

72 sivua

ISBN-13: 9789515689788

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 17.09.2019

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
11,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Samalla Elvis otti tassuihinsa pöydällä olevan sukankutimen ja alkoi kutoa sukkaa rauhoitellakseen itseään. Tilanne oli Elvikselle jännittävä. Mitä jos Sissi syöksyy ovesta ulos? Mitä jos hän ei näe enää koskaan Sissiä? Oliko hän sittenkin ollut liian suorapuheinen?

Elvis-kissan tarinat kertovat elämäänsä etsivästä ja siitä nauttivasta kissaherrasta. Elvis on väärinymmärretty ja kiusattu, mutta pohjimmiltaan hän haluaa auttaa ja ymmärtää muita. Elvis-kissan tarinat vievät lukijan seikkailuihin Elviksen kotikaupunkiin Ouluun, Oulujärvelle sekä Italian Materaan.
Ensimmäisessä tarinassa Elvis menettää työpaikkansa, mikä kuitenkin antaa hänen elämälleen uuden mielekkään suunnan. Hän alkaa toteuttaa unelmiaan ja haaveitaan. Hän hankkii veneen, jolla hän seikkailee Oulujärven vesillä ja liittyy sattumusten kautta hyväntekeväisyyttä harjoittavaan Martti-kerhoon. Sen myötä Elvis löytää mahdollisuuden auttaa muita ja pääsee ansioituneena marttina Italiaan. Siellä Elvis joutuu mukaan jännittävään seikkailuun.
Tarinoiden lomaan on jätetty kehykset kuvitukselle, jonka lukija itse voi tehdä. Saat piirtää tai maalata tarinoiden tapahtumat juuri sellaisina kuin itse ne näet ja koet.
Tarja Greus

Tarja Greus

Tarja Greus on oululainen opettaja ja kirjoittaja. Hän on työskennellyt pitkään eritystä tukea tarvitsevien nuorten parissa, mistä hän on ammentanut sisältöä kirjoituksiinsa. Elvis-kissan tarinoita on hänen ensimmäinen kansien väliin saatettu kaunokirjallinen teos.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite