Elonpolun omaituisuutta

Elonpolun omaituisuutta

Ihmisten ilmoilla

Heikki K Lähde

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

Pehmeäkantinen

268 sivua

ISBN-13: 9789528018612

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 09.10.2019

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
20,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kädessäsi oleva kirja kertoo pitkän elontaipaleeni matkan antoisista muistoista ja tapahtumista. Olen saanut elää maamme mittavimman muutoksen mainingeissa. Kansakoulun kävin sotiemme aikana. Kotirintamalla sain kokea monia edelleen muistissa olevia tapahtumia. Nuoruuteni elin ilman sähköä ja koneita sekä puhelinta maaseudun pikkutilan elomuodossa. Lähes jatkuvan kouluttautumisen työaika kului monissa valtion vaatimissa tehtävissä laajalla alueella ihmisten omilla kotikonnuilla. Tuo mukana eläminen on merkittävä perusanti yli parin vuosikymmenen aikaisiin arkiston tutkimusanteihin. Niiden pohjalta olen tuottanut kirjoja entisajan elomuotoa nykypolville tallentaen.
Elämä lihasvoimien ja luonnonvoimien aikaan ilman koneita tuntunee nykyajan ihmisestä mielikuvitusrajat ylittävältä. Se oli uskomattoman erilaista. Se kesti vuosituhansia ja oli pitkässä juoksussaan kalkkiviivoilla jo sota-aikana. Koneellistuminen päätti sen parin vuosikymmenen aikana. Kiihtyvä muutosten myllerrys on antanut ihmisille paljon mahdollisuuksia uusiin tehtäviin. Niihin on sisältynyt uuden oppimista ja samalla myös vanhastapois-oppimista. Aika on antanut lähes jatkuvaa tottumista asioihin, mitä emme ole osanneet odottaa.
Tämä uusin kirjani kertoo erillisinä osioina itsenäisyysaikamme isoista tapahtumista maailmassa, kotimaassani ja omalla kohdallani. Toivon lukijalle antoisia lukuhetkiä.
Heikki K Lähde

Heikki K Lähde

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite