Elixir

Elixir

Anita Pistemaa

Elämäntaito & käytännön oppaat

ePUB

1,1 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789523187184

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 28.09.2015

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
22,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Sana Elixir on latinaa tarkoittaen mm. Viisasten kiveä. Ennen, kuin voi aloittaa kiven valmistuksen, on eduksi perehtyä alkemiaan, mennä asioiden juurille. On selvää, kuinka tämä Viisasten kivi olen minä itse. Asian juuret ovat lukuisissa hengen maailmoissa, fyysinen maailma mukaan lukien, niissä tapahtuvissa kokemuksissa, kvanttifysiikassa, lääketieteessä, digitaalisessa signaalinkäsittelyssä, matematiikassa ja psykologiassa, joitain mainitakseni.
On paikka, tila-avaruus, jota kutsun sanalla Nowhere, jonka näen ihmisolemuksen hyvin syvällisenä ja keskeisenä muotona, jossa on tarkoitus saada aikaan transformaatio, uudeksi luominen. Arjen kielikuva, vastine sanalle Nowhere on Utopia; paikka ”ei missään”. Sen sijaan, että se olisi saavuttamattomissa, kerron kuinka ”mahdoton” on saavutettavissa.
Kohtaan asian, jota kuvaan sanoilla Nemesis Omega – ”kaikki ovat väärässä”, vapaana suomennoksena Omegan perivihollinen. Omega olen minä ja Nemesis haaste, mahdollisuus. Tässä kohtaamisessa kutsun maan ja maan piirin todistajaksi aivan samoin kuin Buddha on tehnyt. Tämä siksi, koska kaikki tekoni maan piirissä – niin fyysiset kuin hengessä energiaolentona – on tulkittavissa ”maahan kirjoittamiseksi”.
Puhutaan käsitteellistämisen vaikeudesta, jonka näen mahdollisuutena laajentaa omaa olemustaan, tietoiseksi tulemista olevaisesta. Esimerkiksi maan luominen tyhjyydestä. Vain rajoittunut havainnoiva tietoisuus voi esittää mitään tuollaista.
Kerron kokemisen kautta, mitä ihminen on ja luonut olevaksi. Tämä on tietämisen hyväksymistä tietämättömyyden hyväksymisen sijaan, mutta myös oppimisen ja pois oppimisen hyväksymistä. Tuon esille sen, miten kaksi tiedettä kohtaavat luoden harmoniaa: hengentiede ja luonnontiede nimeltä fysiikka.
Jokainen valitsee totuutensa.
Anita Pistemaa

Anita Pistemaa

Olen koulutukseltani insinööri. Nuoruuden harrastukseni ohjasi minua elektroniikka-alalle. Innostuneisuuttani kuvaa ehkä parhaiten muutamat työhistoriani aikana tekemäni patentoidut ideat, joita voi myös keksinnöksi kutsua.
Pidän harrastaa poikkitieteellisyyttä, sillä nähdäkseni se avaa hienoja näkymiä ihmisen elämän monimuotoisuudesta.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite