Elämäsi suurin kauppa

Elämäsi suurin kauppa

Onnistu asumisessa

Tupu Utrianen

Osa 1 tästä sarjasta

Elämäntaito & käytännön oppaat

ePUB

15,4 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528066354

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 06.09.2022

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Olen tehnyt tämän E-kirjan sinulle, joka olet suunnittelemassa ensimmäisen omakotitalon ostamista. Tämä kannattaa lukea läpi, ennen kun on käynyt katsomassa yhtään taloa.

Säästät aikaa, vaivaa ja rahaa. Kun olet hoitanut ensin kuntoon nämä asiat ja miettinyt tarkemmin, niin sinun on helpompi keskittyä etsimään juuri sitä oikeaa taloa.

Kun nämä asiat ovat ensin kunnossa, ei sinulle pääse käymään myöskään niin, että joku toinen veisi unelmatalosi nenäsi edestä.

Törmään jatkuvasti työssäni siihen, että ihmiset ovat ostaneet ensimmäisen talonsa pelkästään fiilis pohjalta. Menee vuosi tai kaksi ja sitten he ymmärtävät, että talo oli alun perinkin aivan väärä talo heille.

Minä haluan, että onnistut asumisessasi, sillä kodin ostaminen on yleensä suurin yksittäinen kauppa, mitä ihmiset elämässään tekevät.

Tämän jälkeen sinun on huomattavasti helpompi suunnata asuntoesittelyihin.

Olen tehnyt myös toisen E-kirjan, jossa kerron mitä ostajan kannattaa asuntoesittelyssä oikeasti kysellä. Se ei ole keittiön kaapistoihin tai kylpyhuoneen kaakeleiden väreihin liittyvää, vaan paljon muuta.

Siinä vaiheessa, kun oikea talo on löytynyt, niin on tärkeää osata kysyä oikeita asioita. Virhe ostos voi tulla todella kalliiksi.


Tupu,
henkilökohtainen asuntoneuvojasi
Tupu Utrianen

Tupu Utrianen

Olen Kotoisa LKV:n yrittäjä ja laillistettu kiinteistönvälittäjä eli LKV ja sen lisäksi olen suorittanut myös KiAT-tutkinnon Markkinointi-instituutissa 2009. Olen myös Maanmittrauslaitoksen hyväksymä kaupanvahvistaja.

Olen suorittanut myös yrittäjän ammattitutkinnon sekä yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon.

Minulla työ ja vapaa-aika ovat sulassa sovussa sekaisin, mutta koska olen varustettu iloisella ja positiivisella asenteella, ei se ole elämääni haitannut. Mieheni on isännöitsijä, joten meillä puhutaan kodeista ihan väkisinkin.

Asun maalla omakotitalossa mieheni kanssa kahdestaan ja nautimme metsästä joka on talomme ympärillä.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite