Elämänjano

Elämänjano

Sari Östman

Klassikot & runot

ePUB

98,4 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789523188174

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 30.11.2015

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
11,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Elämänjano on retrospektiivinen esikoiskokoelma. Se kertoo viidestä elämästä ja niiden palavasta janosta yhden, ainutkertaisen elämän sisällä. Runot alkavat vuodesta 1989, jolloin kirjailija ei ollut vielä täyttänyt 14 vuotta, ja päättyvät marraskuuhun 2015, onnen ja ihmeen aikaan. Viimeisten kolmen vuoden ajalta runot ovat aloittaneet elämänsä Facebook-päivityksinä; ne ovat lähes muokkaamattomia hetken lapsia, jotka kuvaavat tunnelmia ja kokemuksia. Niitä on kuvailtu haikumaisiksi ja tunteita herättäviksi.
Sari Östman

Sari Östman

Sari Östman on syntynyt vuonna 1975 Helsingissä ja asunut koko ikänsä länsirannikolla. Työkseen hän tutkii digitaalisen kulttuurin ilmiöitä kuten elämäjulkaisemista verkossa, vapaa-ajallaan elämäjulkaisee runomuodossa, tekee teatteria sekä näyttämöllä että hallinnossa, maalaa ja haaveilee. Ja uskoo ihmeisiin, joka päivä.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite