Elämän oppikirja

Elämän oppikirja

Jukka Nissinen

Elämäntaito & käytännön oppaat

ePUB

5,6 MB

DRM: DRM-kopiosuojaus

ISBN-13: 9789523182646

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 15.06.2015

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
19,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Lukeaksesi tämän DRM-kopiosuojatun e-kirjan, sinulla tulee olla Adobe ID ja käytössäsi lukusovellus, joka tukee Adobe DRM-suojausta. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Haluatko tietää etukäteen, mitä elämässä tulee tapahtumaan? Tämä kirja kertoo sen – suoraan ja kiertelemättä, käytännönläheisesti.

'Elämän oppikirja' paljastaa lukijalle elämän salaisuuksia tiivistetyssä, herkullisesti kuvitetussa muodossa. Läpi käydään käsitteitä, joista osa on selvästi näkyvissä olevia, osa vaikeammin tiedostettavia.

Persoonallisten näkemyksien kautta annetaan käytännön ohjeita ainoan elämämme viemiseksi läpi siten, että siitä saa eniten irti – että ei tarvitsisi opetella kantapään kautta ihan kaikkea.

Kirjaa herättää tiedostamaan ja pohtimaan, kuinka asiat ovat ja mistä on kysymys – elämässä. Lukija saa sekä ohjeita että siemeniä itseä kehittävään ajatteluun.
Jukka Nissinen

Jukka Nissinen

Jukka Nissinen on toimittaja, graafikko, valokuvaaja, valmentaja, kolumnisti, luennoitsija, poliitikko, urheilija, kirjailija.

Keravalta kotoisin oleva kirjailija syntyi 1960 Helsingissä, opiskeli Keravalla ja USA:ssa, työskenteli Helsingin Sanomien palveluksessa viisi vuotta, perusti viestintäyrityksen 1985, luennoi taideteollisessa korkeakoulussa ja on erikoistunut lehtien tekemiseen alusta loppuun: ideat, strategiat, juttujen kirjoittaminen, valokuvaus, grafiikka, kuvituspiirrokset, ilmoitukset, sähköinen julkaiseminen.

Monipuolinen toimittajantyö, viestintätyö yrittäminen ja valmennustyö on antanut elämänkokemusta laidasta laitaan elämän eri osa-alueilla, riippumattomana tarkkailijana. Asiakkaita on satoja erilaisista yhteisöistä. Urheiluvalmennus etupäässä joukkuelajeissa on antanut näkemyksiä ihmisen kehityksestä ja johtamisesta.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite