Elämän laineilla

Elämän laineilla

Albatros

Pertti Väinämö Hietamies

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

Kovakantinen

152 sivua

ISBN-13: 9789528009559

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 16.04.2019

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
19,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Elämän laineilla kertoo ytimekkäästi isän ja pojan kokemuksien ja näkemyksien kautta Suomen sadan vuoden historiaa.
Kertomuksen henkilöiden omakohtaiset kokemukset nivoutuvat mielenkiintoisesti historiallisten tapahatumien kulkuun.
Sotatoimien jälkeen päästiin taas normaaliin elämänmenoon.
Presidentti Kekkosen aikakausi ja suuret rajaprojektit työllistivät suomalaisia ja loivat hyvinvointia.
Nousukausi jatkuikin pitkään kunnes itäinen naapurimaa ajatui suureen reformiin. Yhteistyösopimus päättyi ja uusi aika koitti Suomelle. Suomi oli vapaa tukeutumaan läntiseen koalitioon.Kirjan vanhemman päähenkilön, jo edesmenneen Eeliksen, ajatuksia ja kokemuksia välittää tässä kertomuksessa nykyään jo eläkeikään ehtinyt poikansa Pauli. Hän sai olla mukana pitkään sekä Neuvostoliiton,että Venäjän aikaisten yhteistyöprojketien toteutusorganisaatioissa.
Suomi aloitti uuden vaiheen EU:n jäsenenä. Yhteistyö jatkuu verkottuneena Eurooppalaiseen kuvioon. Suomalaisille tärkeä turvallisuuskysymys ohjaa isoja kuvioita. Idän ja lännen näkymätön muuri on olemassa. Nyt sitä toteutetaan EU:n puolelta kaupallisin keinoin. Itäisellä merialueella ovat tyrskyt edelleen ajankohtaisia kuten jo satojen vuosien ajan on tällä meriosuudella jatkunut. Edelleen pätee sanonta maailma muuttuu - Eskoseni.
Pertti Väinämö Hietamies

Pertti Väinämö Hietamies

Karjalaispoika, Lappeenrannassa armeijan ja rakennusinsinöörin tutkinnon suorittanut, tänään jo eläkeläinen seniorikirjoittaja sekä laulun harrastaja. Hän täydensi opintojaan talouspuolen asioilla Tampereen Teknillisessä Korkeakoulussa. Pertillä on takanaan pitkä ura rakennusinsinöörin tehtävissä ja mm. Neuvostoliiton ja Venäjän alueille toteutetuissa rakennusprojektitöissä.
Hän on osallistunut reserviläistoimintaan sekä toiminut monissa yhteiskunnallisissa tehtävissä. Pertti on kiinnostunut turvallisuuspolitiikasta ja on selvitellyt mielenkiinnolla Suomen selviytymisvaiheita. Uudistuva maailma tarjoaa uusia haasteita ja ajateltavaa. Euroopan ympyröissä on liittoutumia yritetty luoda vaihtelevalla menestyksellä ensimmäisestä maailmansodasta lähtien. Idän ja lännen ristiveto aiheuttaa edelleen suurimmat turbulenssit. Ajateltavaa ja kirjoitettavaa on runsaasti tällä sektorilla.
Kannen maalaus: Ritva Hietamies 2018

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite