Elämää se vain on

Elämää se vain on

Maijan tarina

Katja Hiltunen

Romaanit & novellit

Pehmeäkantinen

136 sivua

ISBN-13: 9789522865434

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 19.08.2013

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
12,50 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Maija on asunut jo vuosikaudet punaista tupaansa yksin. Elämä on hyvää ja rauhallista. Eräänä päivänä kohtalo kuitenkin puuttuu peliin ja asiat alkavat muuttua. Kuinka käy Maijan? Entä naapurin Arvon? Kuinka nuorempi sukupolvi selviytyy, kun edessä on vaikeita aikoja?


Mitä sitten kun en ole enää varma, että selviydyn arjesta yksin ja itsenäisesti? Elämää se vain on kertoo elämän käännekohdasta ja siihen sopeutumisesta ikäihmisen silmin. Se on kirjoitettu vertaistueksi samassa elämäntilanteessa oleville, mutta myös kaikille niille, jotka pitävät tarinoista, joista jää hyvä mieli.

Ripaus maalaisromantiikkaa, hyppysellinen huumoria, ajankohtaisuutta, muistoja ja ikäihmisen arkea, työstettynä yhteistyössä seniori-ikäisten kanssa. Näistä koostuu fiktiivinen Maijan tarina. Lukemisen helpottamiseksi kirja on toteutettu isokokoisella tekstillä.
Katja Hiltunen

Katja Hiltunen

Katja Hiltunen (s. 1977) on oululainen kirjoittaja, jonka arki koostuu kirjoittamisesta, hoiva-avustajan työstä, opiskelusta ja nelilapsisen perheen äitinä olemisesta.

Vanhusten parissa työskennellessään hän kiinnostui vertaistuen merkityksestä ikäihmisten arjessa. Niin sai alkunsa jatkokertomusryhmä, jossa keskusteltiin ja jaettiin kokemuksia niin tämän päivän aiheista kuin elämässä aiemmin koetuista käänteistä. Elämää se vain on syntyi pala palalta kertomaan Maijan tarinaa näiden ryhmätapaamisien seurauksena.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite