Elämä prosesseina

Elämä prosesseina

tutkimusmatkoja organisaatioanalyysiin

Timo Totro , Metanoia Institutti (Ed.)

Talous & johtaminen

Pehmeäkantinen

416 sivua

ISBN-13: 9789526899169

Kustantaja: Metanoia Instituutti

Julkaistu: 23.02.2023

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
59,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Elämä prosesseina - tutkimusmatkoja organisaatioanalyysiin.
Tämä organisaatiofilosofinen teos vie lukijan prosessiajattelun äärelle tarjoten käsitteitä ymmärtää elämää jatkuvana virtana. Kirja käy monitieteistä vuoropuhelua niin kvanttifysiikan, kompleksisuuden, systeemiajattelun, psykoanalyysin, neurotutkimuksen ja evoluutiotutkimuksen välillä. Se tarjoaa ainutlaatuisen dialogin mahdollisuuksia omien ajattelumallien ravisteluun. Lukija saa innostavia aineksia ja kysymyksiä oman kokemuksensa tunnusteluun. Se kytkee filosofista ajattelua työelämän kysymyksiin kutsuen hahmotuksen muotoutumista organisaatioanalyysiksi. Teos on tarkoitettu työelämän kehittämisen ammattilaisille: konsulteille, työnohjaajille ja muille prosessityön tekijöille sekä yleensäkin maailman ymmärtämisestä kiinnostuneille ajattelijoille.
Timo Totro

Timo Totro

Timo Totro on teologian tohtori ja organisaatioanalyytikko. Hänellä on pitkä työelämän kokemus niin johtajien kouluttajana kuin prosessikonsulttien, työnohjaajien ja organisaatioanalyytikkojen valmentajana.

Metanoia Institutti

Metanoia Institutti (Ed.)

Metanoia instituutti on prosessikonsultaatiotyön ammattilaisten, työnohjaajien ja organisaatioiden kehittäjien oppimis- ja kohtaamispaikka. Metanoian soveltama organisaatioanalyyttinen orientaatio mahdollistaa organisaatioilmiöiden monipuolisen ja syvälle menevän tarkastelun. Se asettaa vuoropuheluun erilaiset ihmis- ja todellisuuskäsitykset sekä niihin pohjautuvat teoreettiset näkemykset, analyyttisen asenteen ja tutkivan työotteen, sekä kokemukselliset ja taiteesta ammentavat työtavat.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite