Elämä käsissä

Elämä käsissä

Leena Sorvali

Romaanit & novellit

Kovakantinen

148 sivua

ISBN-13: 9789515688811

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 08.01.2018

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
20,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Elämä käsissä

Kaksikymmentäkaksi suomalaista naista ja yhtä monta elämäntarinaa

Suomalainen Naisliitto yhteistyökumppaneineen on kerännyt Suomen satavuotista historiaa juhlistamaan mittavan aineiston naisista, jotka ovat eri tavoin vaikuttaneet tai joiden toiminnalla on ollut merkitytä suomalaisen yhteiskunnan rakentamisessa.

Elämä käsissä -kirjassa on kaksikymmentäyksi minun kirjoittamaani tarinaa naisista, jotka ovat eläneet tai elävät vuosisatamme viimeisillä vuosikymmenillä. Useimmat heistä tunnen henkilökohtaisesti tai mutkan kautta. Olen halunnut kirjoittaa naisista, jotka eivät ole paistatelleet julkisilla estradeilla, mutta ovat kukin omalla alueellaan tehneet uraa uurtavaa työtä ja toteuttaneet unelmiaan.

Viimeisen tarinan on kirjoittanut Esa Juurola, jonka houkuttelin kertomaan vaimostaan Ullasta ajatuksenani: jokaisen menestyvän naisen takana on mies.

Lämmöllä Leena Sorvali
Leena Sorvali

Leena Sorvali

Leena Sorvali on tarinankertoja, joka sepitti satuja jo lapsena. Sadepäivinä hän kiipesi kesämökin vintille kirjoittamaan tarinoita siilistä, puutiaisesta, sisiliskosta tai siivilleen nousseesta sinivuokosta.

Leena tykkäsi myös piirtämisestä ja unelmoi kuvittajan urasta. Vaihtaessaan koulua uusi kuvaamataidonopettaja ei tykännyt hänen fantasiakuvistaan ja murskasi unelman. Onneksi koulussa oli innostava äidinkielenopettaja, joka valoi uskoa kirjoittamiseen. Uraa urkeni copy writerinä mainosmaailmassa.

Elämän varrella Leena kirjoitti tuntojaan mustakantiseen vihkoonsa. Eläkkeelle jäätyään hän kaivoi sen pöytälaatikosta esiin ja jatkoi kirjoittamista. Kansien välissä on jo viisi kirjaa, joista yksi sisältää ujoja ja rujoja runoja rakkaudesta. Eikä palava halu kirjoittamiseen ota laantuakseen.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite