Eläintarinoita Koraanista
Uutuus

Eläintarinoita Koraanista

Sari Medjadji

Lastenkirjat

ePUB

9,6 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528086994

Kustantaja: BoD - Books on Demand

Julkaistu: 02.07.2024

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirjassa on opetuksia muslimilapsille esimerkiksi siitä, minkälaisia eliöitä on maailmaan luotu? Miten Jumala kannattaa lintuja taivaalla ja elättää kaikki oliot? Miten ihminen ei saa kärpäsen varastamaa ruokaa takaisin, vaikka kuinka yrittäisi? Miten hämähäkki voi tehdä seittiään ja mehiläiset hunajaa? Suuri Kameli ei voi mahtua neulansilmän läpi, eikä aasi osaa lukea kantamiaan kirjoja. Silti nekin ovat Jumalan luomia ihmeellisiä olioita.

Kirjassa on kahdeksan valittua eläintarinaa Koraanista. Vanhemmat voivat lukea kirjaa lastensa kanssa, ja pohtia tarinoiden merkityksiä yhdessä. Kirja kannustaa lapsia kyselemään ja pohtimaan asioita.
Sari Medjadji

Sari Medjadji

Sari Medjadji on ollut muslimi vuodesta 2004 alkaen. Hän on suomalainen opettaja, jolla on kolme lasta. Kaikki kirjat ovat syntyneet vuosien kokemuksella äitinä ja opettajana. Sari on toiminut islamin opettajana vuodesta 2012 alkaen, ja tehnyt oman islamin oppikirjasarjan Suomen peruskoulun 1-9 luokille. Harrastuksina Sarilla on muun muassa Koraanin ja islamin opiskelu, sekä kirjoittaminen, piirtäminen ja maalaaminen.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite