EL
Uutuus

EL

Marjut Moisala

Elämäntaito & käytännön oppaat

Pehmeäkantinen

56 sivua

ISBN-13: 9789528070269

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 06.02.2024

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
14,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Itsessä sinä teet kaikki työsi niin valaistumisen, kuin pimeydessä pysymisen valintojen kannalta. Askeesi, salaliittoteorioihinuskominen, kasvissyönti, jooginen elämäntapa, tai mikään muu toimenpide ei tuo sinulle vapautta siitä henkilöstä uskomuksineen, joka alkaa askeesiin tai joogiksi.

Hän seuraa sinua minne ikinä menetkin, ja Hänet sinun tulee kohdata, jotta etenet totuuteen siitä, kuka olet, hänen käyttämiensä suojausten ja naamioiden ja roolien taustalla.

Kun kohtaat itsesi, ei ole muuta kohdattavaa. Olet sen jälkeen henkinen pyhiinvaeltaessasi Saleen ostoksille tai museoon tai musiikkifestareille.

Kun tulet tuntemaan Itsesi, myös suuri henkisen egon taakka putoaa hartioiltasi. Tämän tekstin myötä tutustut sisäiseen oppaaseesi, enkeli -Itseesi, jota voidaan kutsua nimellä EL. 

EL on meidän yhteinen Itsemme, vapaus illuusioista.
Marjut Moisala

Marjut Moisala

Marjut Moisala on henkinen valmentaja, terapeutti ja kirjailija. Hänellä on Oulussa hyvinvointialan yritys Solarel, jossa hän tarjoaa erilaisia hoitoja, välittää viestejä henkioppailta ja järjestää alan kursseja.Erityisen läheisenä Marjutin ajatusmaailmassa on ei -dualistinen näkemys elämästä ja tietoisuudesta.

Yhtenä tehtävänään Marjut näkee erilaisten henkisten näkemysten yhdistämisen toisiinsa niin, että huomaisimme, ettei eroja ole muualla kuin egomielen luomassa erillisyyden harhassa.

Marjut Moisala on kirjoittanut useita kirjoja henkisen kasvun teemoista.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite