Ei se ollut Salminen

Ei se ollut Salminen

1913-2003

Terttu Finni

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

ePUB

6,9 MB

DRM: DRM-kopiosuojaus

ISBN-13: 9789523181236

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 27.11.2014

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Lukeaksesi tämän DRM-kopiosuojatun e-kirjan, sinulla tulee olla Adobe ID ja käytössäsi lukusovellus, joka tukee Adobe DRM-suojausta. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Ei se ollut Salminen on romaanimuotoon kirjoitettu henkilöhistoria (1913 – 2003). Ville Salminen syntyi Jyväskylässä ”Amerikan orpona” keskelle kurjuutta. Hän lähti pikkukoululaisena hankkimaan tienestejä jakamalla työväenlehteä, Työn Voimaa. Nuorukaisena Ville halusi toimia paremman elämän puolesta. Hän ei tiennyt tulevaisuutta, ei aavistanut sitä vaaralliseksi kääntyvää tapahtumasarjaa, joka tuli varjostamaan hänen elämäänsä vanhaksi mieheksi saakka.
Ville Salmisen tarina perustuu tositapahtumiin, mutta nimi ei ole oikea. Kirjan aineistona on käytetty miehen omia kertomuksia, henkilöhaastatteluja ja laajoja arkistotietoja. Miehen ja hänen perheensä kauan salaamat elämänvaiheet pääsevät julkisuuteen.
Terttu Finni

Terttu Finni

Terttu Finni on v. 1948 syntynyt helsinkiläinen, joka harrastaa kirjoittamista, maalaamista ja liikuntaa. Hän on ammatiltaan limnologi, joka erikoistui järvien ja Itämeren kasviplanktontutkimuksiin. Eläkkeelle jäätyään Terttu Finni on pitänyt taidenäyttelyn v. 2013 ja julkaissut isänsä tarinan nimellä Ei se ollut Salminen v. 2014.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite