Ei pysynyt pinnalla Karjalainen

Ei pysynyt pinnalla Karjalainen

Tommi Aulasmaa

Romaanit & novellit

ePUB

231,4 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528013204

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 06.11.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
5,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
"Levitä kädet, anna mennä vaan. Just noin. Ajattele, että sä lähdet liikkeelle. Kaikki vanha jää taakse, sä irtaudut siitä täysin. Et mieti sitä, sitä ei ole enää. Oho, sehän lähti vauhdilla. Frisbeegolfin pelaamisesta on näköjään hyötyä.
Taina! Mitä se oikein teit? Heititkö sä mun levyn ikkunasta?"

Menneisyys, tässä ja nyt.
Tiukan herpaantuvassa otteessa.


Aulasmaan kertomuksissa on tarttumapintaa eri elämäntilanteissa oleville lukijoille. Hän käsittelee lempeän humoristisesti ja oivaltavasti niin arkipäivän ihmissuhdekuvioita kuin menneisyyden kipukohtia.

Tiina Åhlgren
sanataideopettaja
Vantaan sanataidekoulu
Tommi Aulasmaa

Tommi Aulasmaa

Tommi Aulasmaa (s.1971) on vantaalainen harrastekirjoittaja. Tommi on aina tykännyt kirjoittamisesta, mutta varsinainen sykäys aktiivisempaan kirjoittamiseen syntyi Vantaan sanataidekoulun kirjoittajaryhmissä. Kirjoittajaryhmien yhteisten antologioiden jälkeen syksyllä 2016 ilmestyi ensimmäinen omakustanne Karvakäsi-José - ja muita tarinoita. Keväällä 2018 ilmestyi Lehmänpotkun koulu - ja muita tarinoita. Kirjat koostuvat novelleista samoin kuin syksyllä 2019 ilmestyvä Ei pysynyt pinnalla Karjalainen. Tommi on kokeilemassa uutta aluevaltausta, sillä työalla on romaani, joka toivon mukaan ilmestyy parin vuoden päästä.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite