Ei minulle mitään

Ei minulle mitään

Romaani

Arto Kuivanen

Romaanit & novellit

Pehmeäkantinen

180 sivua

ISBN-13: 9789524984256

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 04.10.2010

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
14,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Arvo Sakari Eskolan työviikko oli täyttymässä. Hän kiiruhti lentokoneeseen, jolla ehtisi iltauutisille. Kahden kiireisen matkapäivän jälkeen häntä vaivasi jo koti-ikävä. Kotona odottivat tuore aviovaimo Hanna ja puolitoista-vuotias Jaakko yhdessä Laikku-koiran kanssa. Ikuisesta poikamiehestä oli tullut aviomies ja perheenisä. Hanna oli huolissaan Arvon työmatkoista, vaikka tämä toisteli kerta toisensa jälkeen olevansa kokenut matkustaja, eikä hänelle voisi tapahtua mitään. Tuona elokuisena perjantai-iltana joku oli päättänyt toisin. Lento Oulusta Tampereelle oli perillä aikataulussa, mutta Arvo Eskola ei ollut siinä mukana. Eikä hän nähnyt TV:stä iltauutisia, vaikka niissä hänestä kerrottiinkin.
Arto Kuivanen

Arto Kuivanen

Website: www.artokuivanen.net

Kuivasen uusin koukuttaa mukaansa

Ylä-Satakunta

tammikuuta 2011

Parkanolaissyntyisen, Hämeenkyrössä asuvan Arto Kuivasen kolmannessa romaanissa "Ei minulle mitään" on niin omalaatuinen alku, että lukija koukuttuu juoneen muutaman sivun lukemisen jälkeen. Päähenkilön kohtalo tuntuu niin absurdilta, että lukemista on jatkettava, jotta valkenee miten kirjoittaja selvitää päähenkilön jatkamaan ehjänä tarinaa. (...)
Kuivasen kahdessa aikaisemmassa romaanissa on tavattu reheviä ja rönsyäviä maalaisihmisiä ja heitä on mukana myös uudessa romaanissa. Kaikilla heistä ei ole ihan puhtaat jauhot pussissa ja taivaalta lentokoneen istuimineen pihaan putoava Eskola joutuukin varsin epäluuloisen perhekunnan pariin.
Kuivasen romaanissa juoni kulkee jälleen jouhevasti. Värikkäine tapahtumineen ja henkilöhahmoineen kirja on antoisa lukukokemus.

Vauhdikkaita tapahtumia maaseudulla

Hämeenkyrön Sanomat

tammikuuta 2011

Hämeenkyrössä asuvan kirjailijan uusimman romaanin päähenkilö on tuttu jo hänen kahdesta aikaisemmasta teoksestaan Silmäke (2009) sekä Kaskaita ja kappalaisia (2009).
Aikaisemmissa kirjoissa atk-suunnittelija Arvo Sankari Eskola seikkailee maaseudulla. Sananmukaisesti keskelle metsää hän joutuu myös tässä jännitystarinassa, vaikka olisikin alkukiihdytyksen perusteella saattanut päätyä mihin vain.
Hyvän seikkailun lisäksi kirja esittelee lukijoilleen meheviä maalaispersoonia ja hauskoja kohtauksia. Varsin lupsakkaa luettavaa koko romaani. Pakeneminen maaseudulta voi olla yllättävän vaikeaa.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite