Ei itkeä saa
Suosittu

Ei itkeä saa

Suru ja työelämä

Raija Ruusunen, Mervi Heikkinen, Anne Monni

Romaanit & novellit

ePUB

1,0 MB

DRM: Ei kopiosuojausta

ISBN-13: 9789528007746

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 12.01.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Mitä tapahtuu, kun ihminen suree? Miten surusta voi selvitä? Voiko äiti koskaan toipua lapsensa kuolemasta? Miten surun ja työelämän voi sovittaa yhteen? Millaisia haasteita sureva työntekijä tuo työyhteisöön? Entä mitkä ovat surun vaiheet?

Tämä kirja kertoo tarinan, jossa äiti menettää tyttärensä. Tarinassa kulkevat rinnatusten mennyt ja nykyisyys, mielikuvitus ja todellisuus sekä elävät ja kuolleet. Punaisena lankana tarinassa on surun ja työn yhteensovittaminen.

Kirja kertoo siitä miten työyhteisö reagoi ja toimii haasteellisessa tilanteessa sekä antaa vinkkejä surevan kohtaamiseen. Se on kirjoitettu vertaistueksi surevalle, läheiselle, työnantajalle, työterveyshuollon työntekijälle tai kenelle vaan, joka kohtaa surua omassa tai toisen elämässä. Kirjan tavoite on lohduttaa, näyttää uusia näkökulmia ja tuoda toivoa sitä tarvitsevalle.
Raija Ruusunen

Raija Ruusunen

Mervi Heikkinen

Mervi Heikkinen

Anne Monni

Anne Monni

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite