Egyptin todellisten pyramidien geometria

Egyptin todellisten pyramidien geometria

Jani Laasonen

Osa 2: Egyptin todelliset pyramidit

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

ePUB

2,9 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528014133

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 16.09.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
7,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Koskaan ennen tai jälkeen ei maailmassa olla rakennettu mitään yhtä massiivista, yhtä kestävää ja yhtä hienostunutta niin suurella täsmällisyydellä ja tarkkuudella, kuin Egyptin viisi todellista pyramidia jo liki 5 000 vuotta sitten. Todellisten pyramidien sisältä ei olla löydetty kirjoituksia, jotka selvittäisivät meille miksi, milloin, miten tai kenen toimesta pyramidit on rakennettu. Ainoa kieli, jota todelliset pyramidit puhuvat ja jota kykenemme vielä vuosituhansien jälkeenkin tulkitsemaan, on niiden muotoon ja asemointiin kätketty matematiikan ja geometrian kieli.

Kirjasarjan toisessa osassa käymme yksitellen läpi jokaisen todellisen pyramidin geometriset erityispiirteet, mittaamme ja määritämme pyramidialueiden pohjapiirrokset sekä perehdymme muun muassa muinaisegyptiläisen pyramidikyynärän ja nykyaikaisen metrin kätkettyyn yhteyteen. Mikäli pyramidien rakenteisiin ja pohjapiirroksiin kätkeytyy jokin matemaattisgeometrinen suunnitelma, on sen aika tulla nyt julki.
Jani Laasonen

Jani Laasonen

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite