Dragons Out!
Suosittu

Dragons Out!

Lohikäärmeistä, ritareista ja ohjelmistotestauksesta

Kari Kakkonen

Lasten ja nuorten tietokirjat

ePUB

10,4 MB

DRM: Ei kopiosuojausta

ISBN-13: 9789528079767

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 14.09.2022

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Opi ohjelmistotestausta hauskalla tavalla, lukemalla tarinoita lohikäärmeistä ja ritareista. Kirja on hyvää luettavaa lapsille itsenäisesti tai aikuisen kanssa, tai lisälukemiseksi kouluissa. Kirja myös sopii erinomaisesti kenelle vain, joka haluaa tietää, mitä ohjelmistotestaus on.

Kirja kertoo kahden lapsen, Lauran ja Teron, seikkailuista, joissa törmätään kyliä ja linnoja häiritseviin lohikäärmeisiin. Lapset oppivat erilaisista lohikäärmeistä ja niiden kukistamisesta ritarien avulla. Lapsista kehittyy poikkeuksellisen taitavia lohikäärmeasiantuntijoita.

Tarinat avataan tietotekniikan ja ohjelmistotestauksen termeiksi ja ajatuksiksi. Esimerkiksi lohikäärme edustaa vikaa ohjelmistossa, ritarit edustavat testaajia ja kehittäjiä. Lukemalla vertauksia on helppoa ymmärtää ja oppia.

Tässä kirjassa Kari Kakkonen yhdistää intohimonsa fantasiaan ja ohjelmistotestaukseen uudella ja kiehtovalla tavalla, luoden nautinnollisen elämyksen lukijoilleen.

Kirja sopii 10-99-vuotiaille, vaikkakin se on kirjoitettu lapsia ajatellen.

"Pidän suuresti ideasta yhdistää testaus ja lohikäärmeet. Ohjelmistotestauksen ideoiden selittäminen tällä tavalla toimii hienosti antamaan uusille testaajille yleiskuva testauksen syvyydestä. Tarinat sopivat myös sellaisenaan lapsille ja voivat kannustaa heitä ajattelemaan, kuinka he voivat testata sovelluksia, joita he käyttävät", sanoo Dragons Out! kirjasta Janet Gregory, DragonFire Inc, toinen kirjoittaja kolmelle ketterän testauksen kirjalle.
Kari Kakkonen

Kari Kakkonen

Kari Kakkosella on yli 25 vuoden kokemus ohjelmistotestauksesta. Hän työskentelee Knowitilla kouluttajana ja konsulttina liittyen ohjelmistotestaukseen, ketteryyteen, DevOpsiin ja tekoälyyn. Kari oli ISTQB:n, maailman suurimman ohjelmistotestausyhdistyksen, johtoryhmässä 2015-2021 ja on nykyään järjestön Suomen osaston Finnish Software Testing Board (FiSTB):n varainhoitaja. Hän on myös TMMi:n johtoryhmässä, joka kehittää testausta maailmalla. Hän on Tivi 100 IT-vaikuttajaa 2010 -listalla. Hänen kirjansa Dragons Out! ja sen taustalla oleva yrityksensä Dragons Out Oy edistävät ohjelmistotestauksen tuomista lasten tietoisuuteen. Kirja on valittu 100 parhaan testauskirjan joukkoon kautta aikojen (Book Authority). Kari sai EuroSTAR Testing Excellence Award ja Vuoden Testaaja -palkinnot näistä ansioista vuonna 2021. Hän on yksi Agile Testing Foundations -kirjan kirjoittajista ja aktiivinen puhuja konfferensseissa. Kari on Tivi.fi aktiivinen blogaaja. Kari nauttii laulamisesta, lumilautailusta, melomisesta, lukemisesta ja aviomiehenä ja isänä olosta.

Lisätietoja www.dragonsout.com

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite