Digijalkakauppa
Suosittu

Digijalkakauppa

Kivijalkakaupan ja verkkokaupan hybridi

Timo Lehtonen

Talous & johtaminen

Pehmeäkantinen

144 sivua

ISBN-13: 9789528068549

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 12.01.2023

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
19,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Haluatko kehittää kivijalkakauppaasi ja perustaa verkkokaupan, tai toisinpäin? Tämä kirja on kirjoitettu sinulle, jota kiinnostaa vähittäiskaupan uusimmat kehitystrendit ja tulevaisuuskuvat. Haluatko tietää, kuinka rakennetaan kivijalkakaupan ja verkkokaupan hybridi, digijalkakauppa?

Faktaa kirjastani:.
* Digijalkakauppa on kivijalkakaupan ja verkkokaupan hybridi, omnikanavan ja median liittolainen 144 sivua.
* Lukuisia piirroksia, sarjakuvia ja mallinnuksia.
* Lisäksi offline markkinoinnin ideakuvasto
* Kolme Digijalkakauppa casea: Lankakauppa Titityy, Beyond Store ja KOTO Designmarket.

Yhdistämällä kivijalkakaupan ja verkkokaupan parhaat puolet saat vauhtia kauppasi toimintaan, sinusta voi tulla menestyvä hybridikauppias. Tämä aihe kiinnosti minuakin, siksi tein siitä kirjan, johon Sinunkin kannattaa tutustua!

Myymälä on muuttumassa teatteriksi, paikaksi, joka tarjoaa elämyksiä. Offline myymälän rinnalle perustetaan yhä useammin verkkokauppa, jolloin voidaan puhua jo monikanavaisesta kaupanteosta. Omnikanavaisuus (omnichannel) on koko kirjan yhdistävä ja yhteensitova liima, joka mahdollistaa vuorovaikutuksen yritysten ja kuluttajien välille esimerkiksi kasvokkain, kännykällä, tabletilla tai tietokoneella.

Myymälä on media verkossa ja toisaalta teatteri kivijalassa. Oli miten oli, tärkeintä digijalkakauppiaan on hallita sisällöntuotanto. Sisältö syntyy yrityksen historiasta, arjesta ja tapahtumista. Se on tuotekuvauksia, katalogeja ja somepäivityksiä. Tärkeässä roolissa ovat tietysti yrityksen henkilökunta ja heidän asiantuntemuksensa. Tietoa, osaamista ja kokemuksia voi jakaa esimerkiksi artikkelien ja oppaiden muodossa.
Timo Lehtonen

Timo Lehtonen

Kirjan kirjoittaja on kolmannen polven kauppias. Hän on toiminut vähittäiskaupan neuvonta-ja suunnittelutehtävissä sekä itsenäisenä kivijalkakauppiaana. Kirja syntyi Intohimosta monikanavaiseen kaupantekoon ja halusta jakaa omia kauppiaskokemuksia. Myös media-alan korkeakouluopinnot innostivat kehittämään vähittäiskaupalle uudenlaista toimintamallia, jossa myymälä on media, kauppias sisällöntuottaja ja ostaminen miellyttävä vaivaton elämys.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite