Den gula förvandlingsmaskinen

Den gula förvandlingsmaskinen

Fredrik Geisor

Romaanit & novellit

ePUB

270,6 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528012368

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 23.05.2018

Kieli: ruotsi

Arvostelu::
0%
5,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Minns du hur det är att vara nästan femton år? Huvudpersonen i denna självupplevda berättelse från 1980 är då fjorton år och väntar på den stora dagen då han som femton får köra moped likt de stora finska killarna. Han växer upp i ett kristet finlandssvenskt hem lite utanför Åbo och går i svensk skola. Men där han bor talar alla tuffa killar bara finska och han försöker ha roligt med dem och får ibland följa med dem i bil på disco utanför Åbo. Men det där med flickor är också svårt men spännande, speciellt som hans kropp producerar hormoner likt ett kärnkraftverk dygnet runt utan hans tillstånd och förändrar allt.

Motgångarna gör honom dock starkare till kropp och själ liksom hans boxningsträning och hans verksamhet som ledare inom scouterna. Och mot det spännande slutet börjar han inse att hans JAG är som ett hus som börjar bli färdigbyggt.
Fredrik Geisor

Fredrik Geisor

Fredrik Geisor är född i Åbo men bor i dag i Borgå. Gift med Gun och fyra pojkars far. Större delen av sitt yrkesliv har han arbetat som försäljare. Han har varit med i olika frivilligorganisationer, tränat bland annat boxning och är en stor älskare av bilmärket Saab.

År 2000 gav han ut boken På pisiskrinnare till evigheten.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite