Chaplinin silmät

Chaplinin silmät

Rauhaa ja rakkautta

Seppo Ilmari Hyvärinen

Klassikot & runot

ePUB

1,6 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528093626

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 04.01.2023

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
8,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Mitä tapahtuu, kun Chaplin hyppää taulusta tähän päivään? Hänen Diktaattori-filmillään (1940) on tänäkin päivänä vertauskuvallinen merkitys. Kirja pulppuaa rauhansanoman lisäksi rakkautta ja luovuutta.
Seppo Ilmari Hyvärinen

Seppo Ilmari Hyvärinen

Teos on eläkeläiskirjoittajan neljäs runokirja. Takana on FM-opinnot ja töitä toimittajana, päätoimittajana ja lehdistösihteerinä. Työt ja opinnot ovat vieneet synnyinkaupunki Kuopiosta Helsinkiin, Mikkeliin, Vantaalle ja eläkkeelle Outokumpuun. Ympyrä sulkeutui vuoden 2022 alussa, kun tutun Kuopion kutsua ei voinut vastustaa.

Karjalainen

maaliskuuta 2023

Ilmariinin runojen kieli on konstailematonta ja veijarimaista. Runot soljuvat, ja alkusointuja suositaan. Muutamissa runoissa on kaavamaista loppusoinnuttelua. (...) Lempeissä runoissa kiteytyvät koskettavasti muistelun arvo, nauru ja rakastamisen merkitys. (...) Kokoelma tuo hyvälle tuulelle, vaikka vakavia ja haikeitakin tunnelmia on mukana. On myös ajankohtaisia sotateemoja kylmäävin sanakääntein.

SEPPO ILMARIINI: CHAPLININ SILMÄT

rantapallo.fi

helmikuuta 2023

Seppo Ilmariinin uusin runokirja Chaplinin silmät oli hyvälle tuulelle tekevää luettavaa. Runot polveilivat teemoittain aiheesta toiseen. Kielenkäyttö oli rikasta ja kirjaa elävöittivät myös kuvitukset sekä tekstin asettelut.

Seppo Hyvärisen neljäs runokirja kasvoi hätähuudoksi rauhan puolesta

Outokummun Seutu

helmikuuta 2023

(...) Runokirja on Hyvärisen neljäs ja herkuttelee sanoilla ja ilmauksilla tuttuun tapaan. (...) Näennäisen kepeyden alta pilkistää taas isoja ajatuksia.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite