Camembert & croissant

Camembert & croissant

Ranskan ääntäminen A:sta Z:aan. Prononciation française de A à Z

Anneli Taimio, Taru Tarvainen

Oppiminen & kielet

Pehmeäkantinen

116 sivua

ISBN-13: 9789528044284

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 11.11.2021

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
100%
18,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Camembert & croissant - ranskan ääntäminen A:sta Z:aan on hauskasti ja oivaltavasti kirjoitettu ranskan ääntämisopas sekä aloittelijoille että edistyneemmille opiskelijoille. Ranskan ääntämissäännöt on selitetty rautalangasta vääntäen, mutta vaikeita termejä välttäen.
Kirjassa korostetaan, että ranskan ääntäminen on melko säännönmukaista vaikkapa englantiin verrattuna, mutta ensin on opittava ääntämissäännöt. Oppaan selkeät ääntämisohjeet lukuisine esimerkkeineen ja harjoituksineen auttavat oivaltamaan ääntämisen logiikan. Kirjassa on erinomainen taitto, joten sitä on miellyttävä lukea.
Camembert & croissant on hyväntuulinen, eikä ollenkaan tylsä, sillä siinä uppoudutaan ranskan ääntämisen saloihin kekseliäästi huumoriakaan unohtamatta. Kirjassa on mukana eritasoisten opiskelijoiden kommentteja ranskan ääntämisen opiskelusta. Lisäksi kirjaan on kerätty suomalaisille vaikeiksi osoittautuneita sanoja ääntämisohjeineen sekä opastetaan kuinka voi välttää suomalaisten tekemiä yleisiä virheitä.
Anneli Taimio

Anneli Taimio

ANNELI TAIMIO on ranskan opettaja ja auktorisoitu kääntäjä ranska-suomi. Hän on opettanut ranskan kieltä ja kulttuuria aikuisille vuodesta 1981 lähtien. Anneli on myös oppikirjailija ja hän on osallistunut monen aikuiskasvatukseen tarkoitetun ranskan oppikirjan tekoon. Vuonna 2013 hän sai Ranskan valtiolta Palmes académiques -ritarikunnan kunniamerkin ansioistaan ranskan opettajana sekä ranskan kielen ja kulttuurin levittäjänä.

Taru Tarvainen

Taru Tarvainen

TARU TARVAINEN on Lahden muotoiluinstituutista valmistunut graafinen suunnittelija. Vuodesta 2013 hän on tehnyt lähinnä kirjasuunnittelua ja -taittoa omalla toiminimellään. Aiemmin hän taittoi Markkinointi&Mainonta-lehteä. www.tarutarvainen.fi

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite