Botrus art - Arte clusters

Botrus art - Arte clusters

Cluster art and Art of Clusters II

Matti Luostarinen

Yhteiskunta & politiikka

Kovakantinen

776 sivua

ISBN-13: 9789528021261

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 25.09.2023

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
70,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Vuosi 2023 ja sen kevät ja kesä olivat kuin tarkoitettuja muinaisen Suomen muistolle, missä robotiikka ja tekoäly sekä algoritmit kytkeytyivät entistä saumattomammin jatkuvasti uudistuvaan kansalliseen pääomaamme. Tutustuminen maailmankuvat muuttavaan robotiikkaan ja algoritmeihin tapahtui omaa päivyriämme ja sen etenemistä seuraten - keväästä kohti syksyä. Robotiikka hoiti kuvituksen käyttäen globaalia kieltä, latinaa, ja sen ikivihreitä viisauksiamme. Olimme siirtyneet uuteen vaiheeseen - poikki- ja monitaiteiseen aikaan.
Kulje siis kanssani - kulje itsesi kanssa - Vade necum - vade tecum.
Matti Luostarinen

Matti Luostarinen

Matti Ilmari on maantieteen ja sosiologian professori ja dosentti, mutta myös kirjailija, kuvataiteilija, tieteen popularisoija, luonnonvaratalouden ja maaseudun tutkija, innovaattori ja innovaatio- ja mediatutkija, innovaatiopolitiikan kehittäjä. Luostarinen työskentelee vapaana toimittajana, tutkijana sekä bloggaajana, yhteiskunnallisena keskustelijana sekä kriitikkona. Monialaisuuden rinnalla Luostarista luonnehtii poikkitieteisyys.

Prof. PhD,ScD Matti Luostarinen is Doctor of Philosophy (University of Oulu) and Doctor of Political and Social Sciences (University of Turku). He has worked as professor, special scientists and research manager over hundred universities, research centres and firms, international organizations and clusters, also Academy of Finland, EU organizations, science parks organizations and other regional, national and international organizations. He has written over 5000 scientific or popular articles and 120 monographics books. He is also artist (cluster art) and write novels and blogs (Social media economy and strategy).

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite