Bob Sled Charmer - Moottor'kelkkahurmaaja

Bob Sled Charmer - Moottor'kelkkahurmaaja

Jouna Rissanen, Krisse Chrissie Heart Sydän, Taru Ahonen, Sami Laitala

Romaanit & novellit

ePUB

8,7 MB

DRM: DRM-kopiosuojaus

ISBN-13: 9789523181403

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 19.01.2015

Kieli: englanti, suomi

Arvostelu::
0%
5,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Lukeaksesi tämän DRM-kopiosuojatun e-kirjan, sinulla tulee olla Adobe ID ja käytössäsi lukusovellus, joka tukee Adobe DRM-suojausta. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
ENG:

The Krisse Chrissie Heart Sydän is a musician, writer, poet, gig organizer, etc. with world wide cult status and small but loyal fan base. Now Krisse presents You a unique combination of horror, comedy, parody, weird characters, lost rockabillies, El(ä)vis, fan gilrs of serial killer, and all this and more dipped in the world of Nahkiala City and town, and wrapped in pages of comic book. This is sumthin' You'll gonna hate, love or hate and love. Drop in, dip in, get it on, get it in, freak out and have a total farout experience!!!!
The album is both in english and in finnish. Not recommended for the smallest of the family.

FIN:

Krisse Chrissie Heart Sydän on muusikko, kirjoittaja, runoilija, keikkaorganisaattori, yms. ja omaa kansainvälisen kulttistatuksen ja pienen mutta uskollisen fanikunnan. Nyt Krisse tarjoilee Sinulle ainutlaatuisen yhdistelmän kauhua, komediaa, parodiaa, omituisia hahmoja, kadonneita rokkapillyjä, El(ä)viksen, sarjamurhaajan fanityttöjä ja kaikkea tätä ja muuta dipattuna Nahkiala Cityn ja kylän maisemiin ja käärittynä sarjakuvakirjan sivuille. Tämä on jottaen jota joko vihhaat, rakastat, tai rakastat ja vihhaat. Hyppää sisään, kastaudu, hoida ja hoitele hommat, friikkaa ja koe totaalisen tajuntaalaajentava kokemus!

Albumi on sekä suomeksi että englanniksi. Ei suositella perheen pienimmille.
Jouna Rissanen

Jouna Rissanen

ENG:

Jouna Rissanen
Being the co-creator of the world and the characters of Nahkiala City and Nahkiala town, useful commentating of stories, and taking the photograph(s) of Krisse showing muscles.

FIN:

Jouna Rissanen
Maailman ja hahmojen luonnissa mukana oleminen, tarinoitten kehittävä kommentointi ja valokuva(t) pullistelevasta Krissestä.

Krisse Chrissie Heart Sydän

Krisse Chrissie Heart Sydän

ENG:

The Krisse Chrissie Heart Sydän is musician, writer, poet, gig organizer, etc. with world wide cult status and small but loyal fan base.


FIN:

Krisse Chrissie Heart Sydän on muusikko, kirjoittaja, runoilija, keikkaorganisaattori, yms. ja omaa kansainvälisen kulttistatuksen ja pienen mutta uskollisen fanikunnan.

Taru Ahonen

Taru Ahonen

ENG:

Taru Ahonen
Original photos of landscapes and buildings.

FIN:

Taru Ahonen
Alkuperäiset valokuvat rakennuksista ja maisemista

Sami Laitala

Sami Laitala

ENG:

Sami Laitala
The layout of the Bob Sled Charmer - Moottor'kelkkahurmaaja comic book, plus couple of photographs.

FIN:

Sami Laitala
Bob Sled Charmer - Moottor'kelkkahurmaaja sarjakuva-albumin taitto ja pari valokuvaa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite