Blogistin oikeudet ja velvollisuudet

Blogistin oikeudet ja velvollisuudet

Kansalaisjournalismi mediakentässä

M.J. Lähteenmäki

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

ePUB

339,3 KB

DRM: DRM-kopiosuojaus

ISBN-13: 9789522864406

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 29.02.2016

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Lukeaksesi tämän DRM-kopiosuojatun e-kirjan, sinulla tulee olla Adobe ID ja käytössäsi lukusovellus, joka tukee Adobe DRM-suojausta. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Blogistin oikeudet ja velvollisuudet -opas kertoo lyhyesti ja ytimekkäästi miten blogisti saa lehdistökortin, miten annetaan lähdesuoja tietolähteelle ja mitä se käytännössä tarkoittaa.

Oppaassa käsitellään myös yleisempiä keskustelun aiheita sosiaalisessa mediassa; kuten voiko blogisti kutsua itseään toimittajaksi, onko viranomaisten annettava asiakirjoja myös blogistille, mitä tarkoittavat salakatselu ja salakuvaus tai milloin syyllistytään kiihotukseen kansanryhmää kohtaan.

Blogistin oikeudet ja velvollisuudet -opas on käytännönläheinen ja nopeasti omaksuttava tietopaketti blogisteja koskeviin lakeihin osana journalistista mediakenttää.

Oppaan nimestä huolimatta se soveltuu perusohjeistukseksi myös free-journalisteille, kansalaisaktivisteille sekä erilaisille vaihtoehtomedioille.
M.J. Lähteenmäki

M.J. Lähteenmäki

Oppaan on laatinut vapaa toimittaja ja tutkiva journalisti M.J. Lähteenmäki joka kertoo kuinka blogistit voivat parantaa omaa kilpailukykyään ja uskottavuuttaan muiden journalistien joukossa.

Blogi on toimiva ja tehokas viestin, joten on jo aika tuoda esille muuttunut mediaympäristö, jossa ns. kansalaisjournalismi on selkeä ja yhä kasvava osa journalismia.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite