Bli inte fast!

Bli inte fast!

En sann historia om spelberoende

Mattias Boström

Ruuanlaitto, hyvinvointi & terveys

ePUB

162,3 KB

DRM: DRM-kopiosuojaus

ISBN-13: 9789528029885

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 12.09.2018

Kieli: ruotsi

Arvostelu::
0%
9,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Lukeaksesi tämän DRM-kopiosuojatun e-kirjan, sinulla tulee olla Adobe ID ja käytössäsi lukusovellus, joka tukee Adobe DRM-suojausta. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
En sann historia om hur det kan gå då man är beroende av spel. Jag vill berätta hur jag resonerade då jag var helt besatt med att fixa situationen jag försatt mig själv och min familj i.
Jag hoppas du känner att jag sitter framför dig och berättar min historia, och att du upplever känslor från lite fniss till ilska.
Jag började skriva boken för att försöka förstå varifrån allt kommer. Nu hoppas jag att den kan hjälpa dig som själv kämpar med spel. För dig som är närstående till någon som spelar för mycket hoppas jag att boken öppnar lite hur vi resonerar. Fast vi kanske utåt vill visa att allt är ok, gömmer det sig en massor med desperation och skam inombords. Jag vill att vi lär oss tala om dessa svåra saker som vi så ofta bara försöker gömma undan. Jag känner att talandet är ett första steg upp från träsket.
Mattias Boström

Mattias Boström

I work as an Expert by experience trying to help people with a gambling addiction. At the same time it works as therapy for me.
I´ve gambled all my life and though being "clean" for over 10 years I still want to.
Gambling has left marks in my life as well as in the people around me for the rest of our lives.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite