Back In Time

Back In Time

Anne Laurikainen

Romaanit & novellit

ePUB

1,5 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789523390409

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 16.02.2017

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
8,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Cody Blairs halusi vain olla veljensä kanssa. Ei sillä ollut pienelle punapäälle merkitystä, oliko hänellä kansalaisuutta tai mitään muutakaan seurattuaan veljeään Damienia Yhdysvaltoihin väärennetyn passin turvin. Kunhan vain he olivat elossa ja yhdessä. Hän ei tarvinnut ketään muuta kuin veljensä. Muita ei heidän perheestään enää ollut jäljellä...

Kaikki tulee muuttumaan myöhäisen kotiinpaluun päädyttyä sairaalaan ja Cody kohtaa Tim Hardinin. Vaalea kovanaama ei kaihda likaisempiakaan keinoja selvittää pienen punapään synkät salaisuudet ja miten nuori nainen liittyi Damieniin, nuorukaiseen, joka oli hänen suojeluksessaan.

Mikä ajaa sisarukset itsemurhatehtävään Ranskaan?

Damien tarkistaa silmämääräisesti mukaan ottamansa varustesalkun sisältöä. Selviytymisköysi, siima, kaksi kääntöveistä, peili... Kaikki nopeasti haalittu oli mukana. Aseet he ostaisivat matkan varrelta.
"Puhelin", mies murahtaa ojentaen kättään odottavasti. Huultaan purren nainen ojentaa sen mitään sanomatta ja seuraa kuivin silmin sen hajoamista asfalttiin. Mies toistaa saman omalle puhelimelleen ja sytyttää sitten savukkeen heille molemmille.
"Nyt meillä ei ole täällä enää mitään. Lähdetään lopettamaan tää sota", hän huokaa viimein istuutuen kuskin penkille.
Anne Laurikainen

Anne Laurikainen

Kirjoittaisitko minulle? Siitä kaikki joskus sai alkunsa. Pöytälaatikkoni on täynnä ja joskus se on tehtävä... Päästää Damien kertomaan tarinaansa eteenpäin muillekin kuin rakkaille työkavereilleni. Tahdon myös kiittää lähipiiriäni. Kiitos kun uskoitte minuun, kun ei oma usko riittänyt!
Nauttikaa, niin minäkin tein tätä kirjoittaessani!
Anne Laurikainen

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite