Avio-onni ei ole sattumaa

Avio-onni ei ole sattumaa

Pentti Suihkonen, Eeva Suihkonen

Elämäntaito & käytännön oppaat

ePUB

5,6 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528018094

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 24.10.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
5,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Avio-onni ei ole sattumaa -teos ei ole perinteinen avioliitto-opas, vaan persoonallinen parisuhdetarina, jonka punaisena lankana on ihmisenä kasvamisen kuvaus. Pentti ja Eeva Suihkonen käyvät teoksessa läpi pitkän suhteensa vaiheita rehellisesti ja syväluotaavasti. Kriisit kypsyttävät heitä tasavertoiseen suhteeseen. Mukaansatempaavaa ja huumorin sävyttämää kerrontaa, hyväksi havaittuja neuvoja parisuhteen parantamiseksi. Avio-onni ei synny sattumalta, vaan tahdonvalintojen ja tietoisen työn tuloksena.
Pentti Suihkonen

Pentti Suihkonen

Fi. tri Pentti Suihkonen on aiemmin toiminut muun muassa yliopistonopettajana ja -tutkijana ja kansanopiston rehtorina. Nykyään hän tekee käännöstöitä käännöstoimistossa, jonka hän yhdessä puolisonsa Eevan kanssa omistaa. Pentti on ollut järjestämässä avioparikursseja Jaakkiman kristillisessä opistossa 23 vuoden ajan yhdessä vaimonsa kanssa.

Eeva Suihkonen

Eeva Suihkonen

FM Eeva Suihkonen on aiemmin toiminut kieltenopettajana. Nykyään hän tekee käännöstöitä kielitoimistossa, jonaka hän yhdessä puolisonsa Pentin kanssa omistaa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite