Avauksia työikäisten masennukseen

Avauksia työikäisten masennukseen

Kaija Suonsivu

Ruuanlaitto, hyvinvointi & terveys

ePUB

221,6 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528029397

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 20.08.2018

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
12,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Masennus on Suomessa merkittävä kansanterveysongelma, jonka esiintyvyys on yleistä ja koskee kaikkia ikäryhmiä. Se on yksi keskeisistä painopistealueista sekä perusterveydenhuollon että psykiatrisen erikoissairaanhoidon työssä.

Tässä Kaija Suonsivun kirjoittamassa kirjassa tarkastellaan työssä käyvien masennusta eri näkökulmista. Tutkimukset antavat uusia näkemyksiä ja tietoja masennuksesta. Tietous elää ja laajenee koko ajan. Kirjan alussa tarkastellaan lääketieteellisesti diagnosoitua masennusta yleisyyden, tunnistamisen, oireiden ja syiden näkökulmista. Kirjassa pohditaan myös masennusta kokemuksellisena ilmiönä. Lisäksi käsitellään masennuksen ehkäisyä, hoitomuotoja ja kuntoutusta. Kirja soveltuu jokaiselle masennuksen ongelmista kiinnostuneille, asiantuntijoille ja masennuksen parissa työskenteleville. Teos soveltuu myös terveydenhuollon korkeakouluihin oppikirjaksi.
Kaija Suonsivu

Kaija Suonsivu

Kaija Suonsivu on työskennellyt eri terveydenhuollon johtamis- ja kehittämis- ja koulutustehtävissä yli 40 vuotta. Lisäksi hän on kehittänyt terveydenhuollon käytäntöön työhyvinvointivalmentajan koulutusohjelman. Hän on tutkinut henkilöstön masennusta ja työuupumusta useiden vuosien ajan. Henkilöstön masennuksesta kertova väitöskirja on ilmestynyt vuonna 2013. Tietokirjailijana hän on kirjoittanut useita työhyvinvointiin ja -pahoinvointiin sekä johtamiseen liittyviä kirjoja.

Kaija Suonsivu on koulutukseltaan psykiatrinen sairaanhoitaja, terveydenhuollon lisensiaatti, ammatillinen opettaja ja hallintotieteiden tohtori.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite