Autonomadismi

Autonomadismi

Unelmia toisenlaisesta elämästä ja yhteiskunnasta

Ilkka Ronkainen

Elämäntaito & käytännön oppaat

ePUB

1,7 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528058557

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 10.08.2022

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
10,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Korona sai maailman matkailuautoilemaan. Miljoonat ihastuvat autoelämään ja muuttivat matkailuautoon pysyvästi asumaan. Ongelmana on kotipaikkaoikeus (domicile) tai oikeammin kotipaikkavelvollisuus. Kansalaisoikeuksien, julkisten ja yksityisten palveluiden saannin edellytyksenä on pysyvä maapostiosoite. Ihmisen pitää olla kotoisin jostakin, vaikka digitaalisuus mahdollistaa myös hallinnollisesti elämisen ilman maantieteellistä kotipaikkaa. Suomi on tässä asiassa edelläkävijä maailmassa. Suomessa voi virallisesti asua pysyvästi matkailuautoissa, joista on kehittymässä asuntoautoja.

Pysyvästi asuntoautoissa asuvien keskuudessa on syntynyt autonomadi -liike, joka pyrkii vapauttamaan ihmisen paikkaan sitomisen kahleista. Tämä kirja on ensimmäinen julkaisu, jossa kerrotaan, mistä autonomadismissa on kysymys, miten se tulee muuttamaan maailmaa ja ihmisenä olemista, kaupunkikäsitystä ja matkailuautoteollisuutta.

Kirjan on kirjoittanut nuoruudessaan hippielämää ja vallankumousta tehnyt, työuransa julkishallinnon liikkeen johdon konsulttina ja eläkepäivät karavaanarina ja kirjailijana viettänyt, VTM Ilkka Ronkainen. Tämä on Ronkaisen kahdeksas kirja.
Ilkka Ronkainen

Ilkka Ronkainen

Kirjan on kirjoittanut nuoruudessaan hippielämää ja vallankumousta tehnyt, työuransa julkishallinnon liikkeen johdon konsulttina ja eläkepäivät karvaanarina ja kirjailijana viettänyt, VTM Ilkka Ronkainen. Tämä on Ronkaisen kahdeksas kirja.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite