Auringonpilkuttaja

Auringonpilkuttaja

Riika Helle-Kotka , Rosetta Versos (Ed.)

Klassikot & runot

Pehmeäkantinen

62 sivua

ISBN-13: 9789526896076

Kustantaja: Rosetta Versos

Julkaistu: 24.09.2021

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
20,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Runokokoelma Auringonpilkuttaja muodostuu roolirunoista, joissa pääsevät ääneen 1700 - 1800 -luvuilla syntyneet Itard, Montessori ja Steiner sekä heidän lähipiirinsä. Runojen lukijana saat yllesi toisen henkilön nahan ja ajatukset.
Auringonpilkuttaja on nautittavaksi makean karvas cocktail, jossa sekoittuvat fiktio ja fakta. Samalla se on matka aikakauteen, jossa lapsi harvoin nähtiin yksilönä eikä vielä tunnistettu lapsuutta omana erityisenä ajanjaksona.
Riika Helle-Kotka

Riika Helle-Kotka

Riika Helle-Kotka (Outi Riikamaria Helle-Kotka), runoileva kasvatustieteilijä, vaihtoehtoisiin pedagogiikkoihin, sanataiteeseen ja draamakasvatukseen perehtynyt opettaja, valmistui alun perin montessoriohjaajaksi Lontoosta Maria Montessorin perustamasta opinahjosta. Hänen runonsa videolla "Välitila" voitti 2. sijan vuonna 2019 kansainvälisessä Lahden Runomaraton -kilpailussa.
Helle-Kotkan runoja julkaistaan useissa lehdissä kuten Nokturnon digitaalisessa kulttuurijulkaisussa. Helle-Kotka julkaisee runojen lisäksi tietokirjoja nimellä Riika Kotka. Hän on muun muassa Espoon Kirjailijoiden, Uudenmaan Kirjoittajien ja Suomen Tietokirjailijoiden jäsen sekä runoilijakollektiivi Runosvengin perustajajäsen. Hän on myös toinen Poetry Fotogenic Teamin ja Runokinon perustajista.

Rosetta Versos

Rosetta Versos (Ed.)

Rosetta Versos, runoteosten kustannustoimittaminen ja kustantaminen.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite